26 találat 2022. szept. 23. és 2023. aug. 31. között

Körös-toroki Napok
Körös-toroki Napok
Csongrád, 2023. augusztus 3 - 5.
Ingyenes stranddal és családi programokkal érkezik idén is ez a rendezvény. A színes csongrádi fesztiválon minden család megtalálja a számára megfelelő programot több napon keresztül. A Laguna Beach Club és a Nagyszínpad is folyamatos programokat kínál.
bővebben
SZIGET Fesztivál
SZIGET Fesztivál
Budapest, 2023. augusztus 9 - 14.
Több évtizedes múltja, az itt fellépő világsztárok és hazai előadók, számtalan különleges koncert és a cseppet sem hétköznapi helyszíne teszi utánozhatatlanná a szabadság és a zene szigetét. A SZIGET augusztus legnépszerűbb és legváltozatosabb zenei eseménye.
bővebben
Hell Vill Fesztivál
Hell Vill Fesztivál
Felsőtárkány, 2023. augusztus 10 - 13.
Többnapos rendezvényhétvége várja az underground rajongóit Felsőtárkányban, ahol a műfaj számos képviselője lép színpadra. Metal, hardcore, deathcore bandák és további előadók gondoskodnak a fantasztikus hangulatról.
bővebben
RockBalaton
RockBalaton
Fonyód, 2023. augusztus 10 - 13.
Minden évben nyáron mindenkit vár a kiváló fonyódi program, amely mindig a Balaton partján kerül megrendezésre. A Balatoni városban pár napon keresztül különleges buli hangulat fog uralkodni.
bővebben
Strandfesztivál
Strandfesztivál
Zamárdi, 2023. augusztus 23 - 26.
Őrületes bulik, Balaton part, fás és árnyékos helyek várhatók a kemping területén. Egyszóval minden adott lesz ahhoz, hogy ez a nyár is eseménydúsan teljen el a Balaton partján.
bővebben
Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN fesztivál
Szegedi Ifjúsági Napok - SZIN fesztivál
Szeged, 2023. augusztus 23 - 26.
Ez az egyik legnagyobb múltú feszt ma Magyarországon, amely természetesen Szegeden kerül megszervezésre. A nyári rendezvényre már most érdemes a jegyeket megvásárolni, hiszen villámgyorsan elkelnek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner