64 találat 2022. aug. 6. és 2023. júl. 31. között

Ladik fesztivál
Ladik fesztivál
Apostag, 2022. augusztus 13 - 14.
Bács-Kiskun megyében egy kellemes hangulatú keresztény könnyűzenei program van készülőben sokak örömére. Az eseményt már több éve megrendezik, a közönség mindig lelkesen és nagy érdeklődéssel fogadja.
bővebben
Fekete Zaj Fesztivál
Fekete Zaj Fesztivál
Mátrafüred, 2022. augusztus 17 - 20.
A települést idén is ellepi a fekete zaj, melyre sokan várnak egész évben. A nyári programsorozat egy olyan esemény, mely a mátrafüredi Sástó mellett várja a zenei élményekre vágyakozókat. Több, mint 10 éves múltra tekint vissza az esemény indulása.
bővebben
Tabán fesztivál
Tabán fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 18 - 21.
A magyar könnyűzenei élet egyik fénypontja ez az esemény, amely Budapesten kerül lebonyolításra. A híres és sokak számára ismert zenekarok mellett a fiatal tehetségeknek is lehetőségük nyílik bemutatkozni a közönségnek.
bővebben
Dependence Day - Amatőr Zenei Fesztivál
Dependence Day - Amatőr Zenei Fesztivál
Tab, 2022. augusztus 18 - 20.
A rock zene rajongói egy kiváló eseményen vehetnek részt, ráadásul a Balatontól nem messze. Egy olyan rendezvényről van szó, ahol számtalan kiváló zenekar képviselteti magát és szórakoztatja a nagyérdeműt!
bővebben
Tér fesztivál
Tér fesztivál
Törökbálint, 2022. augusztus 18 - 20.
Egyik nyár sem múlik el TÉR nélkül, ugyanis megrendezik ezt az eseményt a törökbálinti Kinizsi-parkban, ahol több napon át szórakoztatják esténként a közönséget ismert és közkedvelt hazai előadók, zenekarok.
bővebben
Kőbányai Blues Fesztivál
Kőbányai Blues Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 19.
Egy különleges budapesti programra invitálnak minden blues rajongót. Az Óhegy parkban megrendezendő eseményen számtalan blues előadás hallható, amely a nyári estén tökéletes kikapcsolódást biztosít.
bővebben
We Love Balaton
We Love Balaton
Siófok, 2022. augusztus 20 - 21.
A Balaton minden nyáron számtalan meglepetést tartogat a fiatalabb korosztálynak, de leginkább a bulizni vágyóknak. A rendezvényen különleges zenei programok várhatók.
bővebben
Kettőnégy Fesztivál
Kettőnégy Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 20.
Két színpadon ismert menő hazai rock, metal és punk együttesek várható, akik jó kis bulit csinálnak. Garantáltan minden érdeklődő elfárad a nap végére a rengeteg ugrálástól.
bővebben
MinaPunk fesztivál
MinaPunk fesztivál
Ináncs, 2022. augusztus 20.
Punk zenerajongók figyelem! Újra megremeg az ináncsi focipálya gyepe a legjobb hazai punk előadók basszusától. Borsod-Abaúj-Zemplén megye apraja-nagyja már tűkön ülve várja, hogy végre kitombolhassa magát.
bővebben
DJ fesztivál
DJ fesztivál
Siófok, 2022. augusztus 20.
A magyar tenger homokos partját őrjöngő, tomboló fiatalok lepik el, akik a legismertebb hazai DJ-k által kevert zenékre lendítik magasba karjaikat. A település újra hangos lesz, ezúttal egy DJ találkozónak köszönhetően.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner