41 találat 2022. aug. 6. és 2023. júl. 31. között

Meteor Music Festival
Meteor Music Festival
Kaba, 2022. augusztus 12.
Az elektronikus zene rajongói számára kihagyhatatlan lehetőséget ígér ez a szabadtéri program. A változatos zenei hangzásvilágról 16 órában több mint tíz DJ gondoskodik. A kabai sportpálya ideális helyszínt biztosít a tucatnyi közreműködőnek.
bővebben
Fesztiválsziget
Fesztiválsziget
Esztergom, 2022. augusztus 13.
Kora tavasztól késő őszig változatos programok, koncertek és számtalan esemény részére biztosít kiváló helyszínt csodás városunk, Esztergom. Gasztronómiai és zenei rendezvények, gyermekprogramok széles kínálatából válogathatunk.
bővebben
Wild East Rock
Wild East Rock
Rakamaz, 2022. augusztus 13 - 14.
Idén ismét összegyűlnek a rock és a metál rajongók a Hegyalján. A helyszín a régi: a rakamazi Tisza Kempingben, a folyó parton, motorok, haverok, csajok és persze rock and roll! A rendezvényen évről évre neves belföldi és külföldi előadók lépnek fel.
bővebben
Ladik fesztivál
Ladik fesztivál
Apostag, 2022. augusztus 13 - 14.
Bács-Kiskun megyében egy kellemes hangulatú keresztény könnyűzenei program van készülőben sokak örömére. Az eseményt már több éve megrendezik, a közönség mindig lelkesen és nagy érdeklődéssel fogadja.
bővebben
Fekete Zaj Fesztivál
Fekete Zaj Fesztivál
Mátrafüred, 2022. augusztus 17 - 20.
Mátrafüredet az idén is ellepi a fekete zaj, melyre olyan sokan várnak minden évben. A nyári programsorozat egy zenei esemény, mely a mátrafüredi Sástó mellett várja a zenei élményekre vágyakozókat. Több, mint 10 éves múltra visszatekint az esemény indulása.
bővebben
Tabán fesztivál
Tabán fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 18 - 21.
A magyar könnyűzenei élet egyik fénypontja ez az esemény, amely Budapesten kerül lebonyolításra. A híres és sokak számára ismert zenekarok mellett a fiatal tehetségeknek is lehetőségük nyílik bemutatkozni a közönségnek.
bővebben
Strandfesztivál
Strandfesztivál
Zamárdi, 2022. augusztus 18 - 21.
Őrületes bulik, Balaton part, fás és árnyékos helyek várhatók a kemping területén. Egyszóval minden adott lesz ahhoz, hogy ez a nyár is eseménydúsan teljen el a Balaton partján.
bővebben
Dependence Day - Amatőr Zenei Fesztivál
Dependence Day - Amatőr Zenei Fesztivál
Tab, 2022. augusztus 18 - 20.
A rock zene rajongói egy kiváló eseményen vehetnek részt, ráadásul a Balatontól nem messze. Egy olyan rendezvényről van szó, ahol számtalan kiváló zenekar képviselteti magát és szórakoztatja a nagyérdeműt!
bővebben
Tér fesztivál
Tér fesztivál
Törökbálint, 2022. augusztus 18 - 20.
Egyik nyár sem múlik el TÉR nélkül, ugyanis megrendezik ezt az eseményt a törökbálinti Kinizsi-parkban, ahol több napon át szórakoztatják esténként a közönséget ismert és közkedvelt hazai előadók, zenekarok.
bővebben
Kőbányai Blues Fesztivál
Kőbányai Blues Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 19.
Egy különleges budapesti programra invitálnak minden blues rajongót. Az Óhegy parkban megrendezendő eseményen számtalan blues előadás hallható, amely a nyári estén tökéletes kikapcsolódást biztosít.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner