41 találat 2022. aug. 6. és 2023. júl. 31. között

Ozora fesztivál
Ozora fesztivál
Dádpuszta, 2022. augusztus 1 - 7.
A béke és szeretet rendezvényére invitálnak mindenkit ezen a nyáron is. Egy talpalatnyi Földi paradicsom lesz itt valamennyiünknek. Elektronikus zene, sivatagi blues zene és még sok más, ami az érdeklődőkre vár a program idején.
bővebben
Körös-toroki Napok
Körös-toroki Napok
Csongrád, 2022. augusztus 4 - 6.
Ingyenes stranddal és családi programokkal érkezik idén is ez a rendezvény. A színes csongrádi fesztiválon minden család megtalálja a számára megfelelő programot több napon keresztül. A Laguna Beach Club és a Nagyszínpad is folyamatos programokat kínál.
bővebben
Gólem Fesztivál
Gólem Fesztivál
Szécsény, 2022. augusztus 4 - 6.
A nyár utolsó pillanatait hogyan is lehetne megünnepelni, hanem egy vidám rendezvénnyel, ahol kedves emberek körében búcsúztatjuk a nyarat. Az esemény csodás környezetben, a természet lágy ölén kerül megrendezésre egy baráti társaság jóvoltából.
bővebben
Szoboszlói Dixieland Napok
Szoboszlói Dixieland Napok
Hajdúszoboszló, 2022. augusztus 5 - 7.
A település egy pár napra a dixie rajongók fellegvára lesz, hiszen ebben az évben is megrendezik a hajdúszoboszlói Dixieland napokat. A dixie zene szerelmesei egy teljes hétvégén át élő koncerteket hallgathatnak, amelyek több ponton is elérhetők a városban.
bővebben
KolorCity Fesztivál
KolorCity Fesztivál
Kazincbarcika, 2022. augusztus 5 - 20.
Az idei nyár sem telhet el enélkül a különleges program nélkül, amely Kazincbarcikán kerül megrendezésre. Akik minőségi és professzionális produkciókra vágynak, ne hagyják ki ezt a fantasztikus nyári programot.
bővebben
Sárkányszelidítő Jazz Napok
Sárkányszelidítő Jazz Napok
Esztergom, 2022. augusztus 5 - 7.
Az esztergomi feszt minden évben nagy sikernek örvend a jazz zene rajongói körében. Kedvezményes jegyárak, minőségi szórakoztatás és pazar zenei kínálat várható bőséges mennyiségben.
bővebben
SZIGET Fesztivál
SZIGET Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 10 - 15.
Több évtizedes múltja, az itt fellépő világsztárok és hazai előadók, számtalan különleges koncert és a cseppet sem hétköznapi helyszíne teszi utánozhatatlanná a szabadság és a zene szigetét. A SZIGET augusztus legnépszerűbb és legváltozatosabb zenei eseménye.
bővebben
DJ Tour Fest
DJ Tour Fest
Tiszafüred, 2022. augusztus 11 - 13.
Különleges fesztiválhangulattal ajándékoz meg idén mindenkit ez a tiszafüredi esemény. A kellemes fürdővárosban ezen a nyáron is zenével telnek meg a napok a rendezvényen. Étel, ital és sok érdekes program vár a kilátogatókra.
bővebben
RockBalaton
RockBalaton
Fonyód, 2022. augusztus 11 - 14.
Idén nyáron is mindenkit vár a kiváló fonyódi program, amely a Balaton partján kerül megrendezésre. A Balatoni városban pár napon keresztül különleges buli hangulat fog uralkodni.
bővebben
Szent István napi Zenei Fesztivál
Szent István napi Zenei Fesztivál
Esztergom, 2022. augusztus 12 - 19.
A hagyományoknak megfelelően ismét megrendezik a sokak által kedvelt több napon át tartó esztergomi programsorozatot, mely több rétegnek megfelelő kikapcsolódási lehetőség kínál.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner