64 találat 2022. aug. 6. és 2023. júl. 31. között

Gólem Fesztivál
Gólem Fesztivál
Szécsény, 2022. augusztus 4 - 6.
A nyár utolsó pillanatait hogyan is lehetne megünnepelni, hanem egy vidám rendezvénnyel, ahol kedves emberek körében búcsúztatjuk a nyarat. Az esemény csodás környezetben, a természet lágy ölén kerül megrendezésre egy baráti társaság jóvoltából.
bővebben
Szoboszlói Dixieland Napok
Szoboszlói Dixieland Napok
Hajdúszoboszló, 2022. augusztus 5 - 7.
A település egy pár napra a dixie rajongók fellegvára lesz, hiszen ebben az évben is megrendezik a hajdúszoboszlói Dixieland napokat. A dixie zene szerelmesei egy teljes hétvégén át élő koncerteket hallgathatnak, amelyek több ponton is elérhetők a városban.
bővebben
KolorCity Fesztivál
KolorCity Fesztivál
Kazincbarcika, 2022. augusztus 5 - 20.
Az idei nyár sem telhet el enélkül a különleges program nélkül, amely Kazincbarcikán kerül megrendezésre. Akik minőségi és professzionális produkciókra vágynak, ne hagyják ki ezt a fantasztikus nyári programot.
bővebben
Sárkányszelidítő Jazz Napok
Sárkányszelidítő Jazz Napok
Esztergom, 2022. augusztus 5 - 7.
Az esztergomi feszt minden évben nagy sikernek örvend a jazz zene rajongói körében. Kedvezményes jegyárak, minőségi szórakoztatás és pazar zenei kínálat várható bőséges mennyiségben.
bővebben
Borrock Feszt
Borrock Feszt
Eger, 2022. augusztus 5 - 6.
Szuper könnyűzenei rendezvény várható a Márai Aktív Turisztikai látogatóközpontban, méghozzá gyönyörű környezetben, az egri Szépasszony-völgyben. A többnapos eseményen neves helyi és hazai előadók várják a rockzene és a jó borok kedvelőit.
bővebben
DJ Tour Fest
DJ Tour Fest
Tiszafüred, 2022. augusztus 11 - 13.
Különleges fesztiválhangulattal ajándékoz meg idén mindenkit ez a tiszafüredi esemény. A kellemes fürdővárosban ezen a nyáron is zenével telnek meg a napok a rendezvényen. Étel, ital és sok érdekes program vár a kilátogatókra.
bővebben
Szent István napi Zenei Fesztivál
Szent István napi Zenei Fesztivál
Esztergom, 2022. augusztus 12 - 19.
A hagyományoknak megfelelően ismét megrendezik a sokak által kedvelt több napon át tartó esztergomi programsorozatot, mely több rétegnek megfelelő kikapcsolódási lehetőség kínál.
bővebben
Meteor Music Festival
Meteor Music Festival
Kaba, 2022. augusztus 12.
Az elektronikus zene rajongói számára kihagyhatatlan lehetőséget ígér ez a szabadtéri program. A változatos zenei hangzásvilágról 16 órában több mint tíz DJ gondoskodik. A kabai sportpálya ideális helyszínt biztosít a tucatnyi közreműködőnek.
bővebben
Fesztiválsziget
Fesztiválsziget
Esztergom, 2022. augusztus 13.
Kora tavasztól késő őszig változatos programok, koncertek és számtalan esemény részére biztosít kiváló helyszínt csodás városunk, Esztergom. Gasztronómiai és zenei rendezvények, gyermekprogramok széles kínálatából válogathatunk.
bővebben
Wild East Rock
Wild East Rock
Rakamaz, 2022. augusztus 13 - 14.
Idén ismét összegyűlnek a rock és a metál rajongók a Hegyalján. A helyszín a régi: a rakamazi Tisza Kempingben, a folyó parton, motorok, haverok, csajok és persze rock and roll! A rendezvényen évről évre neves belföldi és külföldi előadók lépnek fel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner