45 találat 2022. aug. 19. és 2023. júl. 31. között

DJ fesztivál
DJ fesztivál
Siófok, 2022. augusztus 20.
A magyar tenger homokos partját őrjöngő, tomboló fiatalok lepik el, akik a legismertebb hazai DJ-k által kevert zenékre lendítik magasba karjaikat. A település újra hangos lesz, ezúttal egy DJ találkozónak köszönhetően.
bővebben
Tábor fesztivál
Tábor fesztivál
Alsóörs, 2022. augusztus 24 - 27.
Hazánk egyik legnagyobb rock eseménye minden rock rajongót vár a hazai rock és metál zene nagyágyúival. A rendezvényen minden adott lesz a jó hangulathoz, tehát sör, szerelem és a halhatatlan rock’n’roll!
bővebben
All/In fesztivál
All/In fesztivál
Mátrafüred, 2022. augusztus 25 - 28.
Fergeteges nyári party, mielőtt lehullnak a megsárgult levelek a fákról, s a tó vizének hőmérséklete akklimatizálódik az őszi időjáráshoz. Ezen a bulin minden lesz, amire csak szükség lehet a jó szórakozáshoz.
bővebben
Jazz és borfesztivál
Jazz és borfesztivál
Szentendre, 2022. augusztus 26 - 28.
Hangulatos ünnepségre készülnek Szentendrén, mely már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a városban. A több napon át tartó ünnepély, mediterrán jellegével igazi kikapcsolódást nyújt minden bor és szőlő kedvelő vendégnek.
bővebben
Artúr Napok fesztivál
Artúr Napok fesztivál
Szerencs, 2022. augusztus 26 - 28.
Valódi bulihangulat uralkodik ezen a szerencsi artur napok rendezvénysorozaton. Ez a több napos könnyűzenei esemény látványos programokkal, helyi és sztárfellépőkkel, változatos zenei repertoárral várja az ide látogatókat.
bővebben
Várkapu fesztivál
Várkapu fesztivál
Várpalota, 2022. augusztus 26 - 27.
A várpalotai Thury vár szélesre tárja kapuját, hogy minél több érdeklődőt fogadhasson be egy nagyszabású zenei eseményre. A látogatók hallgathatnak akusztikus hangzásban is dalokat, valamint könnyű-, és popzene is felcsendül majd, ám estére felpörög a buli és ismert DJ-k
bővebben
Sitkei Rockfesztivál
Sitkei Rockfesztivál
Sitke, 2022. augusztus 27.
A rock zene kedvelőit egy nem mindennapi programra invitálják. Egy különleges hard-rock zenei esemény ez, amelyen bárki részt vehet ezen a nyáron is.
bővebben
Roxiget - Rockzenei Fesztivál
Roxiget - Rockzenei Fesztivál
Szigetszentmiklós, 2022. augusztus 27.
A már sokadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen tehetségkutató versenyek zajlanak. A sokak által kedvelt szabadtéri rendezvényen sok résztvevőre számítanak a szervezők, így érdemes időben a helyszínre érkezni.
bővebben
Bányásznap
Bányásznap
Tatabánya, 2022. szeptember 2 - 4.
A több, mint fél évszázados hagyománnyal rendelkező bányásznapi rendezvénysorozat az idei évben is megrendezésre kerül Tatabányán. A méltán neves eseményre a belépés természetesen ingyenes, több helyszínre várják az érdeklődőket.
bővebben
Color Festival
Color Festival
Szombathely, 2022. szeptember 2.
Egy igazán színes esemény kerül az idén is megrendezésre Szombathelyen. Aki már ismeri a színes zenei ünnepet, az minden bizonnyal az idei évben is újra visszatér a következő Colorra. Lendületes és fiatalos zenei programsorozat, látványos extrákkal.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner