45 találat 2022. aug. 19. és 2023. júl. 31. között

KolorCity Fesztivál
KolorCity Fesztivál
Kazincbarcika, 2022. augusztus 5 - 20.
Az idei nyár sem telhet el enélkül a különleges program nélkül, amely Kazincbarcikán kerül megrendezésre. Akik minőségi és professzionális produkciókra vágynak, ne hagyják ki ezt a fantasztikus nyári programot.
bővebben
Szent István napi Zenei Fesztivál
Szent István napi Zenei Fesztivál
Esztergom, 2022. augusztus 12 - 19.
A hagyományoknak megfelelően ismét megrendezik a sokak által kedvelt több napon át tartó esztergomi programsorozatot, mely több rétegnek megfelelő kikapcsolódási lehetőség kínál.
bővebben
Fekete Zaj Fesztivál
Fekete Zaj Fesztivál
Mátrafüred, 2022. augusztus 17 - 20.
Mátrafüredet az idén is ellepi a fekete zaj, melyre olyan sokan várnak minden évben. A nyári programsorozat egy zenei esemény, mely a mátrafüredi Sástó mellett várja a zenei élményekre vágyakozókat. Több, mint 10 éves múltra visszatekint az esemény indulása.
bővebben
Tabán fesztivál
Tabán fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 18 - 21.
A magyar könnyűzenei élet egyik fénypontja ez az esemény, amely Budapesten kerül lebonyolításra. A híres és sokak számára ismert zenekarok mellett a fiatal tehetségeknek is lehetőségük nyílik bemutatkozni a közönségnek.
bővebben
Dependence Day - Amatőr Zenei Fesztivál
Dependence Day - Amatőr Zenei Fesztivál
Tab, 2022. augusztus 18 - 20.
A rock zene rajongói egy kiváló eseményen vehetnek részt, ráadásul a Balatontól nem messze. Egy olyan rendezvényről van szó, ahol számtalan kiváló zenekar képviselteti magát és szórakoztatja a nagyérdeműt!
bővebben
Tér fesztivál
Tér fesztivál
Törökbálint, 2022. augusztus 18 - 20.
Egyik nyár sem múlik el TÉR nélkül, ugyanis megrendezik ezt az eseményt a törökbálinti Kinizsi-parkban, ahol több napon át szórakoztatják esténként a közönséget ismert és közkedvelt hazai előadók, zenekarok.
bővebben
Kőbányai Blues Fesztivál
Kőbányai Blues Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 19.
Egy különleges budapesti programra invitálnak minden blues rajongót. Az Óhegy parkban megrendezendő eseményen számtalan blues előadás hallható, amely a nyári estén tökéletes kikapcsolódást biztosít.
bővebben
We Love Balaton
We Love Balaton
Siófok, 2022. augusztus 20 - 21.
A Balaton minden nyáron számtalan meglepetést tartogat a fiatalabb korosztálynak, de leginkább a bulizni vágyóknak. A rendezvényen különleges zenei programok várhatók.
bővebben
Kettőnégy Fesztivál
Kettőnégy Fesztivál
Budapest, 2022. augusztus 20.
Két színpadon ismert menő hazai rock, metal és punk együttesek várható, akik jó kis bulit csinálnak. Garantáltan minden érdeklődő elfárad a nap végére a rengeteg ugrálástól.
bővebben
MinaPunk fesztivál
MinaPunk fesztivál
Ináncs, 2022. augusztus 20.
Punk zenerajongók figyelem! Újra megremeg az ináncsi focipálya gyepe a legjobb hazai punk előadók basszusától. Borsod-Abaúj-Zemplén megye apraja-nagyja már tűkön ülve várja, hogy végre kitombolhassa magát.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner