2021. október 28., csütörtök

Balaton Sound 2021 Zamárdi

Balaton Sound Zamárdi 2021
  • Bemutatkozás
  • Program
  • Videó
Balaton Sound
Zamárdi,
Nyáron számos fiatal indul útnak belföldről és külföldről egyaránt, hogy részt vegyen az ország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválján. A Balaton Sound világsztár fellépőkkel várja az érdeklődőket minden évben a magyar tenger mellett. Európa legnépszerűbb vízparti bulija idén is kihagyhatatlan programnak ígérkezik.
A Balaton Sound-ot valószínűleg keveseknek kell bemutatnunk, hisz már közel két évtizede a Balaton egyik legmeghatározóbb eseménye, melyre nem csak a tinik, hanem az idősebbek is előszeretettel ellátogatnak a színes zenei paletta miatt. Nem csak népszerű hazai fellépők produkcióit tekinthetjük meg, de a külföldi sztárok krémje is képviselteti magát az eseményen. Bármilyen zenei stílusról legyen is szó, a Balaton Sound igyekszik minden igényt kielégíteni. A Balaton Sound látogatói számára számos lehetőség áll rendelkezésre szállás tekintetében. Panzió, kemping, lakókocsi és még számos lehetőség áll rendelkezésre, ahol a fesztiválozók ki tudják pihenni az egész napos bulizást, hogy másnap újult erővel vessék bele magukat a színes zenei programokba.

Mivel magyar fesztiválról van szó, ezért a magyaros ételek és italok is elérhetők a nagy érdemű számára. Annak ellenre, hogy nem egy gasztronómia fesztiválról van szó, hatalmas választék áll a bulizók rendelkezésre, így érdemes minél többféle ételt kipróbálni éhség csillapítás gyanánt. A rendezvény, ahogy már fentebb is említettük a Balaton partján kerül megrendezésre, így a nagy melegben bármikor lehűthetik magukat a bulizók a magyar tenger hűs habjaiban.

A fesztiválra napi jegyek, 4 vagy 5 napos jegyek is vásárolhatók. Lehetőség van a Volt fesztivállal együtt kombinált jegyet is váltani. A jegyek már most megvásárolhatók elővételben, így érdemes gyorsan leütni a legjobb jegyeket, bérleteket.

A koncertek területén, Zamárdiban és más Balaton parti városokban is lehet szállásokat bérelni a programok idejére. Az elmúlt években eddig mindig teltházzal zajlott, így érdemes a szálláshely foglalásokat is időben elindítani. A programsorozat helyszínén normál kemping, beach kemping flexotel, lakókocsi kemping és még sok más lehetőség várja az érkezőket. Akik nem akarják a teljes kemping szettet magukkal vinni, azoknak lehetőségük van a teljes kemping szett megvásárlására a helyszínen vagy online elővételben.

A különleges nemzeti konyhák kínálatától kezdve a legfinomabb magyar ételekig minden megtalálható lesz, így a résztvevők hasa soha nem marad üresen. A finom ételek mellett hazai borok és pálinkák is szerepelnek a vendéglátóegységek kínálatában. Ha éhes és szomjas lesz egy fesztiválozó biztosan megtalálja a számára megfelelő ételt és italt.

A szórakozás mellett a szervezőknek az egészséged is fontos, így a nap 24 órájában elérhető elsősegélynyújtó helyek kerülnek kialakításra. A telefonokat is folyamatosan lehet tölteni az erre kialakított helyszíneken, valamint hordozható lehetőség is igénybe vehető. A teljes rendezvény területen több mosdó és tusoló is a fesztiválozó vendégek rendelkezésére áll. Mivel a koncertek a szabadstrandon kerülnek megrendezésre, a strandolás is megoldott a teljes esemény időtartama alatt. Az ébredőket Tihany látképe fogadja minden egyes nap.
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kategóriák
Közösségi média
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2021. Minden jog fenntartva.