Balaton Sound 2024

Zamárdi - 2024. július 3 - 6.

A Balaton Sound 2024. július 3 - 6. között kerül megrendezésre. Nyáron számos fiatal indul útnak belföldről és külföldről egyaránt, hogy részt vegyen az ország egyik legnépszerűbb zenei fesztiválján. A Balaton Sound világsztár fellépőkkel várja az érdeklődőket évről évre a magyar tenger partján. Európa legnépszerűbb vízparti bulija idén is kihagyhatatlan programnak ígérkezik.

A Balaton Sound-ot valószínűleg keveseknek kell bemutatnunk, hisz már közel két évtizede a Balaton egyik legmeghatározóbb eseménye, melyre a tinik és az idősebbek is előszeretettel látogatnak el a színes zenei paletta miatt. Nem csak népszerű hazai fellépők produkcióit tekinthetjük meg, de a külföldi sztárok krémje is képviselteti magát az eseményen. Bármilyen stílusról legyen is szó, a feszt igyekszik minden igényt kielégíteni. Látogatói számára számos lehetőség áll rendelkezésre szállás tekintetében. Panzió, kemping, lakókocsi és még számos lehetőség áll nyitva, ahol a fesztiválozók ki tudják pihenni az egész napos bulizást, hogy másnap újult erővel vessék bele magukat a színes programokba.

Mivel magyar fesztiválról van szó, ezért a magyaros ételek és italok is elérhetők a nagyérdemű részére. Annak ellenére, hogy ez nem egy gasztronómia feszt, hatalmas választék áll a bulizók rendelkezésre, így érdemes minél többféle ételt kipróbálni éhség csillapítás gyanánt. A rendezvény, ahogy már fentebb is említettük a Balaton partján kerül megrendezésre, így a nagy melegben bármikor lehűthetik magukat a bulizók a magyar tenger hűs habjaiban.

A fesztiválra napi jegyek, több napos jegyek is vásárolhatók. A jegyek már most megvásárolhatók elővételben, így célszerű gyorsan leütni a legjobb jegyeket, bérleteket.

A koncertek területén, Zamárdiban és további Balaton-parti városokban is lehet szállásokat bérelni a programok idejére. Az elmúlt években eddig mindig teltházzal zajlott, így érdemes a szálláshely foglalásokat is időben elindítani. A programsorozat helyszínén normál kemping, beach kemping flexotel, lakókocsi kemping és még sok egyéb lehetőség várja az érkezőket. Akik nem akarják a teljes kemping szettet magukkal vinni, azoknak lehetőségük van ezen szett megvásárlására a helyszínen vagy online elővételben.

A különleges nemzeti konyhák kínálatától kezdve a legfinomabb magyar ételekig minden megtalálható lesz, így a résztvevők hasa soha nem marad üresen. A finom ételek mellett hazai borok és pálinkák is szerepelnek a vendéglátóegységek kínálatában. Ha éhes és szomjas lesz egy fesztiválozó biztosan megtalálja a megfelelő ételt és italt.

A szórakozás mellett a szervezőknek az egészséged is fontos, így a nap 24 órájában elérhető elsősegélynyújtó helyek kerülnek kialakításra. A telefonokat is folyamatosan lehet tölteni az erre kialakított helyszíneken, valamint hordozható lehetőség is igénybe vehető. A rendezvény területen több mosdó és tusoló is a fesztiválozó vendégek rendelkezésére áll. Mivel a koncertek a szabadstrandon kerülnek megtartásra, a strandolás is megoldott az esemény időtartama alatt. Az ébredőket Tihany látképe fogadja minden egyes nap.

Kapcsolódó Youtube videó:

Balaton Sound 2024 információk

Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!