12 találat 2022. szept. 29. és 2023. júl. 31. között

Honvédfesztivál
Honvédfesztivál
Pákozd, 2022. szeptember 24 - 29.
A Fejér megyei településen megemlékezés, ünnepség veszi kezdetét a pákozd-sukorói csata több éves évfordulójának alkalmából. Mindenkit sok szeretettel meghívnak az egy héten át tartó rendezvényre, melyet az egyetlen hazai hadtörténelmi emlékparkban tartanak meg.
bővebben
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj, 2022. szeptember 30 - október 2.
A tokaji szüreti fesztivál az ősz egyik legkedveltebb eseménye a környéken. Minden borfogyasztó jól ismeri már a rendezvényt Tokajban, Tokaj-Hegyalján. A borvidéken október első hétvégéjén minden évben megrendezik a bor és a szőlő ünnepét.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Törtel, 2022. október 1.
Hangulatos és színvonalas esemény megrendezésén munkálkodnak a helyiek. A hagyományos rendezvényt minden évben az őszi szüret idejére időzítik, hiszen a szüret befejeztével minden tájegységnél szokás megünnepelni annak befejeztét.
bővebben
Szent Mihály napi Forgatag
Szent Mihály napi Forgatag
Bük, 2022. október 1.
A Vas megyei település forgataggal készül a szórakozni, vásárolni vágyó közönségnek. A több mint 5 éves múltra visszanyúló eseményre mindenkit szeretettel várnak. A helyszín a Büki MSK Atrium Rendezvénytér, Kóczán-ház.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Hollókő, 2022. október 8.
A hollókői szüreti fesztre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a Nógrád megyei községben. A hagyományokat követő programsorozat minden évben megrendeződik a település lakói, valamint az ide látogató vendégek nagy örömére.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Balatonszemes, 2022. október 8.
Balatonszemesen sem maradhat el a szüreti rendezvény. A szüreti felvonulás minden évben a község egyik legkedveltebb őszi programsorozata. A balatonszemesiek is fontosnak tartják a hagyományok ápolását, ez az esemény is ezt hivatott szolgálni.
bővebben
Szüreti Lovasfesztivál
Szüreti Lovasfesztivál
Göd, 2022. október 8.
A Pest megyei Gödön az idén is megrendezik a következő nagyszabású programsorozatot, mely évről évre egyre több látogatót vonz a környékről és a távolabbi településekről. Több, mint tíz éve került először megrendezésre, azóta több ezren vettek részt a sokszínű
bővebben
Pécsváradi Leányvásár
Pécsváradi Leányvásár
Pécsvárad, 2022. október 14 - 16.
A Baranya megyei Pécsváradon az idén is megrendezik a hagyományosan minden októberben megrendezésre kerülő leányvásárt, melynek több éve már tradíciója van. A rendezvényt 1966 óta rendezik meg minden évben, melyen a Zengővárkony és Pécsvárad fiataljai vettek részt.
bővebben
Nivegy-Völgyi Murci Fesztivál
Nivegy-Völgyi Murci Fesztivál
Óbudavár, 2022. október 15.
Újra várják a Balaton-felvidék egyik legnagyobb szüreti rendezvényére a látogatókat. Borászok, felvonulás, jó hangulat és tánc szerepel a palettán. A felvonulók menetét lovasfogatok, traktorok és szüretelő kombájn is színesíti.
bővebben
Simon-Júdás Napi Vásár
Simon-Júdás Napi Vásár
Sárvár, 2022. október 28 - 29.
Sárvár többszáz éves múlttal rendelkező kirakodó vására várja a kézműves termékek kedvelőit. Az egyedülálló hangulattal bíró utcai esemény a város számos utcájából vásári forgatagot varázsol. Lesz zene, forralt bor és sok más látnivaló.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner