68 találat 2024. jún. 25. és 2024. okt. 31. között

Savaria Karnevál
Savaria Karnevál
Szombathely, 2024. augusztus 22 - 25.
Savaria, a jelenlegi Szombathely város római kori őse, az egyik leghíresebb kereskedelmi útvonalhálózat borostyánút állomása volt. Történelmi jelentőségét korán felismerték, ezért is kapott igen nagy szerepet a rómaiak életében.
bővebben
Szüreti bál és felvonulás
Szüreti bál és felvonulás
Pilis, 2024. augusztus 31.
Kellemes hangulatú nyárzáró ünnepre készülnek a szervezők, ahol együtt mulat a település apraja és nagyja. A város legnagyobb múltú rendezvényét a mulatság fénypontja, a szüreti bál zárja.
bővebben
Györöki Szüret és Halászléfőző Fesztivál
Györöki Szüret és Halászléfőző Fesztivál
Balatongyörök, 2024. augusztus 31.
Balatongyörökön az év egyik legnagyobb durranása a szüreti ünnepség, ahol a hagyományokhoz hasonlóan egy hangulatos mulatsággal ünneplik az áldozatos munka eredményét, a termés feldolgozását. A régi időkhöz méltóan, ma is megadják a módját a betakarításnak.
bővebben
Római fesztivál
Római fesztivál
Budapest, 2024. szeptember 6 - 8.
Itt egy hatalmas és fergeteges családi nap vár az összes kilátogató vendégre. A bőséges kínálatból bármely korosztály kedvére válogathat. Egész napos esemény várható, ahol bármi megtörténhet.
bővebben
AmfiFeszt
AmfiFeszt
Budapest, 2024. szeptember 6 - 8.
Utazás térben és időben. Mégpedig visszafelé, s a helyszín az ókori Róma. Nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt Budapestre, a Pacsirtamező utcai Amfiteátrumba, ahol megelevenedik a Forum Romanum, hogy kedvükre vásárolhassanak, miközben hagyományőrző csapatok vonulnak be és
bővebben
Bátaszéki Bornapok
Bátaszéki Bornapok
Bátaszék, 2024. szeptember 6 - 8.
A Tolna megyei Bátaszéken az idén is megrendezik a borkedvelők örömére a bornapokat, mely a tavalyi évhez hasonlóan több napon át nyújt kellemes kikapcsolódást a kiérkező családok részére. A bátaszékiek sok szeretettel várnak mindenkit.
bővebben
Badacsonyi Szüret
Badacsonyi Szüret
Badacsony, 2024. szeptember 6 - 8.
Aligha akad olyan gasztro rendezvény, mely már több, mint fél évszázada évről évre megrendezésre kerül. A szüreti felvonulás az ország talán egyik legszínesebb tömeges megmozdulása. A környéket ezen alkalomból ellepik a hagyományőrzők, a környékbeli település képviselői
bővebben
Harkányi Szüreti fesztivál
Harkányi Szüreti fesztivál
Harkány, 2024. szeptember 7.
Több, mint húsz éve, hogy a harkányiak évről évre megrendezik a szüreti ünnepüket. Mindig színes kavalkád várja a kilátogató közönséget, nem lesz ez másképp most sem.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Balatonszárszó, 2024. szeptember 7.
Lassan ismét elérkezik a szüret ideje, melynek megünneplését komolyan veszik a Somogy megyei Balatonszárszón is. A hetedhétországra szóló fesztre már készülődnek a helyiek és a szervezők. Nagy mulatozásra van kilátás ezúttal is.
bővebben
Verkli Fesztivál
Verkli Fesztivál
Keszthely, 2024. szeptember 7 - 8.
Zala megyében Keszthelyen a zenegépek rajongói már jól ismerik a rendezvényt, ahol régi verklikben gyönyörködhetnek, valamint a működésüket élvezettel hallgathatják. Ezek a napok kifejezetten a zenéről fognak szólni.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!