68 találat 2024. jún. 25. és 2024. okt. 31. között

Aratónap
Aratónap
Szarvas, 2024. június 28 - 29.
Egy hagyományos, évente megrendezésre kerülő rendezvényre invitálnak mindenkit, amely mi másról, mint az aratásról szól. A hanglatos falusi környezetben megrendezett eseményre bármely korosztályt várják.
bővebben
Körösvölgyi Sokadalom
Körösvölgyi Sokadalom
Gyula, 2024. június 28 - 30.
A gyulai népművészeti feszt és kézműves vásár minden évben várja a látogatókat. A Kőrösvölgyi Sokadalomra évről évre többen érkeznek, hiszen a Dél-Alföld legszebb portékáit kínálják a kézművesek.
bővebben
Szent László Napok
Szent László Napok
Győr, 2024. június 28 - 30.
Dicső királyunk előtt tehetjük le tiszteletünket a Szent László napon Győrben. Lovagi kort idéző hangulattal várják az érdeklődőket a megyeszékhelyen, ahol fergeteges jelmezes felvonulás, harci tornák és sok más program vár az érkezőkre.
bővebben
Göcseji Hacacáré
Göcseji Hacacáré
Becsvölgye, 2024. június 29.
Különleges gasztronómiai és hagyományőrző napra invitálnak mindenkit a Göcsejiek. Ide bármely korosztály bátran kilátogathat, hiszen a programok között felnőtteknek és gyerekeknek szóló is akad.
bővebben
Nemzeti hét
Nemzeti hét
Balatongyörök, 2024. július 3 - 7.
A balatongyöröki Honismereti kör megtartja sikeres rendezvényét, amelyre érdemes akár még a gyerekekkel is ellátogatni. A történelmi hangulatú eseményen különleges programok várják a vendégeket.
bővebben
Dunai mosás
Dunai mosás
Mohács, 2024. július 6.
Mohácson a Sokacok éves rendezvényén elevenedik meg a régi hagyomány. Az asszonyok régen a Dunában mosták a ruhákat. A hagyományos eszközökkel egy évszázados munkát elevenítenek fel a rendezvény résztvevői.
bővebben
Patyi Vesszős Fesztivál
Patyi Vesszős Fesztivál
Rábapaty, 2024. július 6.
Egy igazán különleges hagyományőrző és egyben történelmi eseményre hívnak mindenkit, amely egy kis kézműves bemutatóval is társul. A szórakoztató programok egymást érik több napon keresztül, így a rendezvény nem telhet el kulturális kavalkád nélkül.
bővebben
Nemzetközi Néptánc fesztivál
Nemzetközi Néptánc fesztivál
Balatonszárszó, 2024. július 7.
A Dél–Dunántúli nagyközség már beírta magát a néptánckedvelő közönség emlékezetébe. Újra megrendezik a nemzetközi szinteken mozgó eseményt, melyre bármely érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők.
bővebben
Visegrádi Palotajátékok
Visegrádi Palotajátékok
Visegrád, 2024. július 12 - 14.
Az 1335-ös Visegrádi Kongresszusnak állít méltó emléket a rendezvény, amelyre bármely családot szeretettel várnak. A helyszínen számos program kerül megrendezésre, amelyet az összes korosztálynak ajánlunk.
bővebben
Hortobágyi Lovasnapok
Hortobágyi Lovasnapok
Hortobágy, 2024. július 12 - 14.
Nyáron újra lovas napok a Hortobágyon! A térség egyik legmeghatározóbb rendezvényének szervezői különleges programkínálattal várják a látogatókat. A hortobágyi napok a pásztorkultúrát és annak jellegzetességeit mutatja be.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!