58 találat 2024. jún. 11. és 2024. okt. 31. között

Jókai Hétvége
Jókai Hétvége
Komárom, 2024. június 11 - 16.
Nyáron kerül megrendezésre ez az igazán ígéretes komáromi esemény, amely egy hagyományteremtő történelmi ihletésű rendezvény. A családi fesztre kicsiket és nagyokat is különleges programokkal várnak.
bővebben
Tatai Sokadalom
Tatai Sokadalom
Tata, 2024. június 14 - 16.
Tatán a helyi magyar népi kultúra megőrzésére évről évre megrendezik ezt az összejövetelt. A népművészeti feszt és egyben találkozó a néptánc együttesek és népzenei koncertek mellett a kézműves termékek és a hagyományos ételek bemutatására összpontosít.
bővebben
Országos Nemzetiségi Fesztivál
Országos Nemzetiségi Fesztivál
Ráckeve, 2024. június 15.
Egy méltán híres és sok éve folyamatosan zajló eseményre invitálnak minden érdeklődőt a Duna melletti városba. A nemzetiségi rendezvényen mindenféle program várható, így minden korosztály számára nyugodt szívvel ajánljuk.
bővebben
Palóc fesztivál
Palóc fesztivál
Bér, 2024. június 15.
Budapest közelében, Béren kerül megrendezésre ez a rendezvény. Az esemény igazi finomságokkal várja az érkezőket a rengeteg program mellett.
bővebben
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Badacsony, 2024. június 15.
Az NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, valamint a Vinum Vulcanum Badacsonyi Borlovagrend közös szervezésében várják az érdeklődőket az eseményre.
bővebben
Betyárnap
Betyárnap
Csákberény, 2024. június 15.
A Fejér megyei községben összegyűlnek a betyárok, s a lovak közé csapnak. A hangulatos bemutatók, szórakoztató programok bőséges kínálatával egy igazi betyáros napban lehet része az összes kilátogató vendégnek. A község színe java várja az érdeklődőket.
bővebben
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Székesfehérvár, 2024. június 22.
Székesfehérváron a Fehérvári Kézműves Egyesület szervezésében az esemény a Skanzen területén kerül megtartásra. Fegyverbemutató, nyitott kovácsműhely vár az idelátogatókra.
bővebben
Ivan Dan
Ivan Dan
Szentendre, 2024. június 22.
A helyi dalmát közösség különleges rendezvényére hívják az érdeklődőket ezen a nyáron is. A helyszínen évszázados hagyományokra épülő esemény részesei lehetünk.
bővebben
Szent Iván-éji tűzgyújtás
Szent Iván-éji tűzgyújtás
Vonyarcvashegy, 2024. június 22.
Több, mint húsz éve, hogy hagyománya van már a vonyarcvashegyi rendezvénysorozatnak, melyet az idén is megtartanak a helyiek. A település Zala megye keleti részén fekszik a Keszthelyi-öböl partján, mely egy gyönyörű és látványos nagyközség is egyben.
bővebben
Körösvölgyi Sokadalom
Körösvölgyi Sokadalom
Gyula, 2024. június 28 - 30.
A gyulai népművészeti feszt és kézműves vásár minden évben várja a látogatókat. A Kőrösvölgyi Sokadalomra évről évre többen érkeznek, hiszen a Dél-Alföld legszebb portékáit kínálják a kézművesek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!