79 találat 2024. máj. 29. és 2024. okt. 31. között

Palotai Mustra
Palotai Mustra
Várpalota, 2024. június 7 - 8.
Újra megelevenednek a végvári viadalok a palotai várban. Testközelből izgulhatjuk végig a várostromot, drukkolhatunk a végvári vitézeknek, és kicsit átélhetjük ezt a különleges, izgalmas történelmi időszakot a várjátékoknak köszönhetően.
bővebben
Koronázási Hétvége
Koronázási Hétvége
Gödöllő, 2024. június 8 - 9.
A gödöllői Grassalkovich-kastély ad otthont a jeles eseménynek. Azok, akik egy egész hétvégét a gyönyörű vidéken szeretnének eltölteni, érdemes már jó előre lefoglalni a szállást, hiszen a különleges programok ezekben a napokban sokakat fognak vonzani a környékre.
bővebben
Jókai Hétvége
Jókai Hétvége
Komárom, 2024. június 11 - 16.
Nyáron kerül megrendezésre ez az igazán ígéretes komáromi esemény, amely egy hagyományteremtő történelmi ihletésű rendezvény. A családi fesztre kicsiket és nagyokat is különleges programokkal várnak.
bővebben
Tatai Sokadalom
Tatai Sokadalom
Tata, 2024. június 14 - 16.
Tatán a helyi magyar népi kultúra megőrzésére évről évre megrendezik ezt az összejövetelt. A népművészeti feszt és egyben találkozó a néptánc együttesek és népzenei koncertek mellett a kézműves termékek és a hagyományos ételek bemutatására összpontosít.
bővebben
Országos Nemzetiségi Fesztivál
Országos Nemzetiségi Fesztivál
Ráckeve, 2024. június 15.
Egy méltán híres és sok éve folyamatosan zajló eseményre invitálnak minden érdeklődőt a Duna melletti városba. A nemzetiségi rendezvényen mindenféle program várható, így minden korosztály számára nyugodt szívvel ajánljuk.
bővebben
Palóc fesztivál
Palóc fesztivál
Bér, 2024. június 15.
Budapest közelében, Béren kerül megrendezésre ez a rendezvény. Az esemény igazi finomságokkal várja az érkezőket a rengeteg program mellett.
bővebben
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Badacsony, 2024. június 15.
Az NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, valamint a Vinum Vulcanum Badacsonyi Borlovagrend közös szervezésében várják az érdeklődőket az eseményre.
bővebben
Betyárnap
Betyárnap
Csákberény, 2024. június 15.
A Fejér megyei községben összegyűlnek a betyárok, s a lovak közé csapnak. A hangulatos bemutatók, szórakoztató programok bőséges kínálatával egy igazi betyáros napban lehet része az összes kilátogató vendégnek. A község színe java várja az érdeklődőket.
bővebben
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Székesfehérvár, 2024. június 22.
Székesfehérváron a Fehérvári Kézműves Egyesület szervezésében az esemény a Skanzen területén kerül megtartásra. Fegyverbemutató, nyitott kovácsműhely vár az idelátogatókra.
bővebben
Ivan Dan
Ivan Dan
Szentendre, 2024. június 22.
A helyi dalmát közösség különleges rendezvényére hívják az érdeklődőket ezen a nyáron is. A helyszínen évszázados hagyományokra épülő esemény részesei lehetünk.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!