40 találat 2024. ápr. 3. és 2024. okt. 31. között

Kraut und Prai Fesztivál
Kraut und Prai Fesztivál
Balmazújváros, 2024. április 4 - 6.
A Hajdú-Bihar megyei Balmazújvárosban ismét megrendezik a hagyományokat tisztelő rendezvényt, melyet hagyományteremtő szándékkal indítottak először útjára. Az esemény célja, hogy a múlt emlékeit visszahozzák és felidézzék.
bővebben
Szőlő Jövésnek Könyve
Szőlő Jövésnek Könyve
Kőszeg, 2024. április 18 - 27.
A szőlő- és bortermelés kiemelkedő szerepet tölt be Kőszeg város életében. Évről évre Szent-György napján a kőszegi ünnepség megnyitására kerül sor.
bővebben
Böllér Bajnokság
Böllér Bajnokság
Héhalom, 2024. április 20.
Ismét megmérettetnek a böllérek a Nógrád megyei Héhalom községben. Minden tavasszal hagyományt őrző céllal vágnak neki az esemény szervezésének a rendezők. A szakavatott zsűri az idén is a legjobb böllércsapatot keresi, a látogatók pedig nem maradnak ki a finom disznótoros
bővebben
Múltidéző Zsigmond nap
Múltidéző Zsigmond nap
Pásztó, 2024. április 27.
Egy különleges múltidézésre várnak mindenkit a településre, ahol a múlt őrzése és a helyi értékek ápolása kapja a főszerepet.
bővebben
Floralia - Római Tavaszünnep
Floralia - Római Tavaszünnep
Budapest, 2024. május 10 - 12.
A római korból ránk maradt romok adnak helyszínt a rendezvénynek. A különféle bemutatók és színházi programok bármely korosztálynak remek kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Helyi Termék Ünnep
Helyi Termék Ünnep
Kecskemét, 2024. május 10 - 12.
A kecskeméti rendezvényen a hagyományőrzés a legfontosabb, ahol néptáncegyüttes bemutatók, valamint nótaénekesek műsorai láthatók, illetve hallhatók a nagyközönség számára. Megannyi koncert és táncműhely várható.
bővebben
Várnap
Várnap
Simontornya, 2024. május 10 - 11.
Ágyúdörgés, csaták, ostromok. A kilátogatók eltölthetnek néhány napot a középkorban, ahol mind az eszközök, mind az öltözetek tökéletesen bemutatják az akkori világot, s a vele járó izgalmakat. Remek szórakozás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
bővebben
Nepomuki Szent János ünnepe
Nepomuki Szent János ünnepe
Mohács, 2024. május 18.
A vízen járók védőszentjeként ismert Szent János szobra a Duna-part közelében található meg. A dunai hajósok, halászok és molnárok közös találkozója ez a mohácsi Ünnep.
bővebben
Kevi Juhászfesztivál
Kevi Juhászfesztivál
Túrkeve, 2024. május 18 - 19.
Túrkeve egy egész hétvégére a birka fesztivál színtere lesz. Az eseményen két napon keresztül népi eledelek főnek a bográcsokban. A találkozó legfontosabb étele újra a birkapörkölt lesz. A fesztiválszínpadon izgalmas programok várják a résztvevőket.
bővebben
Kőszeghegyaljai Nyitott Pince Nap
Kőszeghegyaljai Nyitott Pince Nap
Cák, 2024. május 18 - 19.
Újra kinyitja kapuit a Pogány-völgyi pincék sora és várják egy jó hangulatú borkóstoló program lehetőségre a természet és a jó bor szerelmeseit. Jöjjön és járja be azt a csodálatos környéket, üljön le a fűbe egy pohár finom borral és élvezze a nap nyújtotta örömöket!
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!