45 találat 2024. febr. 21. és 2024. okt. 31. között

Kokárda fesztivál
Kokárda fesztivál
Komárom, 2024. március 15.
A komáromi Kokárda feszt mindenkit vár ebben az évben is, hiszen különleges programokat kínálnak a szervezők. Nem titok, hogy tárlatvezetéssel, tüzérbemutatóval és ügyességi játékokkal is várják a látogatókat.
bővebben
Húsvéti fesztivál
Húsvéti fesztivál
Hollókő, 2024. március 29 - április 1.
A többnapos Húsvéti programok már Hollókőn is elérhetőek. A hagyományok felelevenítése az életöröm ünnepe. Palóc gasztro finomságok, locsolkodás és tánc vár az érkezőkre.
bővebben
Húsvéti Nyuladalom
Húsvéti Nyuladalom
Siófok, 2024. március 29 - április 1.
A Húsvét az összes kisgyermek számára izgalommal teli, hiszen nagyon várják, hogy mit fog hozni a nyúl. A rendezvényre az egész családnak érdemes ellátogatni, ugyanis felejthetetlen élményben lesz részük Siófokon.
bővebben
Szalóki Húsvét
Szalóki Húsvét
Egerszalók, 2024. március 31.
Az egynapos egerszalóki eseményre kicsiket és nagyokat is szeretettel várnak a szervezők. A húsvéti szokások felelevenítése mellett számtalan egyéb kísérő rendezvény szórakoztatja az érkezőket.
bővebben
Szeri Húsvét
Szeri Húsvét
Ópusztaszer, 2024. március 31 - április 1.
Ebben az évben is elkezdődik a húsvéti rendezvények szezonja. Mindenkit várnak a rügyfakasztó vasárnapon, ahol a húsvéti hagyományokat keltik életre. Különleges programkínálat várható az összes korosztálynak.
bővebben
Kraut und Prai Fesztivál
Kraut und Prai Fesztivál
Balmazújváros, 2024. április 4 - 6.
A Hajdú-Bihar megyei Balmazújvárosban ismét megrendezik a hagyományokat tisztelő rendezvényt, melyet hagyományteremtő szándékkal indítottak először útjára. Az esemény célja, hogy a múlt emlékeit visszahozzák és felidézzék.
bővebben
Szőlő Jövésnek Könyve
Szőlő Jövésnek Könyve
Kőszeg, 2024. április 18 - 27.
A szőlő- és bortermelés kiemelkedő szerepet tölt be Kőszeg város életében. Évről évre Szent-György napján a kőszegi ünnepség megnyitására kerül sor.
bővebben
Böllér Bajnokság
Böllér Bajnokság
Héhalom, 2024. április 20.
Ismét megmérettetnek a böllérek a Nógrád megyei Héhalom községben. Minden tavasszal hagyományt őrző céllal vágnak neki az esemény szervezésének a rendezők. A szakavatott zsűri az idén is a legjobb böllércsapatot keresi, a látogatók pedig nem maradnak ki a finom disznótoros
bővebben
Múltidéző Zsigmond nap
Múltidéző Zsigmond nap
Pásztó, 2024. április 27.
Egy különleges múltidézésre várnak mindenkit a településre, ahol a múlt őrzése és a helyi értékek ápolása kapja a főszerepet.
bővebben
Floralia - Római Tavaszünnep
Floralia - Római Tavaszünnep
Budapest, 2024. május 10 - 12.
A római korból ránk maradt romok adnak helyszínt a rendezvénynek. A különféle bemutatók és színházi programok bármely korosztálynak remek kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!