22 találat 2023. szept. 19. és 2024. febr. 29. között

Mihály-napi Lovas- és Pásztortalálkozó
Mihály-napi Lovas- és Pásztortalálkozó
Csákvár, 2023. szeptember 30.
A Közép-Dunántúli Fejér megyében található Csákváron ismét hagyomány őrző esemény megrendezésén szervezkednek a helyiek. Az évről évre megrendezendő pásztor és lovas találkozón igazi különlegességeket bemutató rendezvényre tévedhet be a látogató.
bővebben
Kiliti Szüreti Felvonulás és Bál
Kiliti Szüreti Felvonulás és Bál
Siófok, 2023. szeptember 30.
Az ősz ismét meglepetéseket tartogat a Siófokra érkező vendégeknek. A település déli városrészén Balatonkilitin idén is megrendezik a siófoki ünnepséget. Évek óta várják a hagyományőrzők a felvonulásra a látogatókat.
bővebben
Szent Mihály-napok
Szent Mihály-napok
Dunakeszi, 2023. október 1.
A település védőszentje Szent Mihály, akinek tiszteletére évről évre megrendezik a rendezvényt. Ez egy kulturális és szórakoztató esemény, ahol a város színe java részt vesz. A feszt minden évben egyre nagyobb látványosságnak számít.
bővebben
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj, 2023. október 6 - 8.
A tokaji szüreti feszt az ősz egyik legkedveltebb eseménye a környéken. Az összes környékbeli borfogyasztó jól ismeri már a rendezvényt, nem hiába. A borvidéken október első hétvégéjén évről évre megrendezik a bor és a szőlő ünnepét.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Hollókő, 2023. október 7.
A hollókői szüreti fesztre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a Nógrád megyei községben. A hagyományokat követő programsorozat minden évben megrendeződik a település lakói, valamint az ide látogató vendégek nagy örömére.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Balatonszemes, 2023. október 7.
Balatonszemesen sem maradhat el a szüreti rendezvény. A szüreti felvonulás minden évben a község egyik legkedveltebb őszi programsorozata. A balatonszemesiek is fontosnak tartják a hagyományok ápolását, ez az esemény is ezt hivatott szolgálni.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Kéthely, 2023. október 7.
Ha október, akkor szüret, ha szüret, akkor szüreti bál. Így van ez a Dél-Dunántúli régióban található Kéthelyen is. Somogy megyében már évek óta rendeznek szüreti felvonulásokat, ennek példáját követve Kéthely is csatlakozott jó pár évvel ezelőtt a hagyományok
bővebben
Pécsváradi Leányvásár
Pécsváradi Leányvásár
Pécsvárad, 2023. október 13 - 15.
A Baranya megyei Pécsváradon az idén is megrendezik a hagyományosan minden októberben megrendezésre kerülő leányvásárt, melynek több éve már tradíciója van. A rendezvényt 1966 óta rendezik meg minden évben, melyen a Zengővárkony és Pécsvárad fiataljai vettek részt.
bővebben
Fékomadta fesztivál
Fékomadta fesztivál
Zsámbék, 2023. október 14.
Fantasztikus középkori hangulat elevenedik meg a zsámbéki rendezvény idjén. Hatalmas és látványos óriásbábokat, középkori vásári forgatagot és dallamokat ígér a hétvége. Életre kel a múlt, és elvarázsolja a látogatókat.
bővebben
Simon-Júdás Napi Vásár
Simon-Júdás Napi Vásár
Sárvár, 2023. október 27 - 28.
Sárvár többszáz éves múlttal rendelkező kirakodó vására várja a kézműves termékek kedvelőit. Az egyedülálló hangulattal bíró utcai esemény a város számos utcájából vásári forgatagot varázsol. Lesz zene, forralt bor és sok más látnivaló.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!