123 találat 2023. jún. 2. és 2024. febr. 29. között

Visegrock Fesztivál
Visegrock Fesztivál
Visegrád, 2023. július 14 - 15.
Egy visegrádi hagyományőrző feszt kerül megrendezésre. A blues és a vadételek elérhetők lesznek bárki számára. A vadászat és a vadételek kedvelői mind itt találkoznak. Fergeteges hangulat és különleges gasztro finomságok várnak mindenkire.
bővebben
Betyár Napok
Betyár Napok
Kondoros, 2023. július 14 - 15.
Egy izgalmas rendezvényre várnak mindenkit a híres nyolc út találkozásánál. A betyárok annak idején ezen a helyen találkoztak, ahol most az eseményt megrendezik.
bővebben
Szittya fesztivál
Szittya fesztivál
Pomáz, 2023. július 14 - 16.
A pomázi rendezvény keretein belül nagyon sok színes program várja a látogatókat. A programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt szólnak, így családokat is szívesen látnak a szervezők. Aki érzi magában a szittya virtust, annak mindenképp meg kell jelennie ezen a kiváló eseményen!
bővebben
Cserke Vitéz Napok
Cserke Vitéz Napok
Cserkeszőlő, 2023. július 14 - 15.
Cserkeszőlő nem csak a nagyszerű termálfürdőjéről híres, hanem a nagyszerűbb programkínálatáról is. A nyáriak különösen kiemelt figyelmet kapnak, hogy a helyi és környékbeli látogatók minőségi időt tölthessenek el.
bővebben
Vitéz Napok
Vitéz Napok
Örkény, 2023. július 15.
Egy szuper rendezvényre hívják a szervezők az érdeklődőket az örkényi Városi Piac parkjába. A rendezők családi programok és koncertek, valamint sportversenyek lehetőségével szórakoztatják a kilátogató vendégeket.
bővebben
Mesés Várjátékok
Mesés Várjátékok
Hollókő, 2023. július 15.
Egy nap, amely Hollókőn csak a gyerekekről szól! A jókedv, a sárkány és a gyerekzsivaj ezen a napon beköltözik a hollókői várba. Mesebeli feladatok, középkori hangulat vár az összes gyerkőcre.
bővebben
Végvári Vigasságok
Végvári Vigasságok
Eger, 2023. július 15 - 16.
Az Egri vár pár napra újjáéled, hiszen folyamatosan zajlanak a csaták, a felvonulások, a hagyományőrző csapatok bemutatói, a korhű kiállítások.
bővebben
Palóc Nap
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Ipolytarnóc, 2023. július 15.
Nem mindennapi programra invitálják a szervezők a természettudományok és az őskor iránt érdeklődőket, Ipolytarnóc Természetvédelmi Területére.
bővebben
Szoboszlói Folkhétvége
Szoboszlói Folkhétvége
Hajdúszoboszló, 2023. július 21 - 23.
Nyáron Hajdúszoboszló mindenki számára igazi népzenei és népművészeti programokat nyújt. A rendezvényen a néptáncé és a népművészeté a főszerep. A népi művészet különböző mesterei különleges bemutatókkal várják a látogatókat a külön erre a célra berendezett
bővebben
Jakab Napok
Jakab Napok
Sümeg, 2023. július 22.
Biztosan mindenki hallott már erről a sümegi fesztről, hiszen több mint egy évtizede, hogy évről évre megrendezésre kerül. Az eseményen egész nap a finom borok mellett élvezhetjük a koncerteket és a programok széles tárházát.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!