123 találat 2023. jún. 2. és 2024. febr. 29. között

Nemzetközi Néptánc fesztivál
Nemzetközi Néptánc fesztivál
Balatonszárszó, 2023. július 2.
A Dél–Dunántúli nagyközség már beírta magát a néptánckedvelő közönség emlékezetébe. Újra megrendezik a nemzetközi szinteken mozgó eseményt, melyre bármely érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők.
bővebben
Nemzeti hét
Nemzeti hét
Balatongyörök, 2023. július 5 - 9.
A balatongyöröki Honismereti kör megtartja sikeres rendezvényét, amelyre érdemes akár még a gyerekekkel is ellátogatni. A történelmi hangulatú eseményen különleges programok várják a vendégeket.
bővebben
Visegrádi Palotajátékok
Visegrádi Palotajátékok
Visegrád, 2023. július 7 - 9.
Az 1335-ös Visegrádi Kongresszusnak állít méltó emléket a rendezvény, amelyre bármely családot szeretettel várnak. A helyszínen számos program kerül megrendezésre, amelyet az összes korosztálynak ajánlunk.
bővebben
Göcseji Aratónapok
Göcseji Aratónapok
Nova, 2023. július 7 - 8.
Az évtizedek óta megrendezésre kerülő esemény idén sem marad el. A program célja, hogy a látogatók belekóstolhassanak a falusi életbe, de fontos szempont a hagyomány,- és értékőrzés is. Ezen a gyönyörű vidéken mindenki megtalálja a kikapcsolódás lehetőségét.
bővebben
Aratóünnep
Aratóünnep
Bük, 2023. július 8.
A hagyományos büki aratófeszt újra lebonyolításra kerül. A több éve megrendezésre kerülő népszerű eseményen egész nap programok lesznek a gyerekeknek, gyereksarokkal. Népi és ügyességi játékok várják a kicsiket, valamint kirakodóvásár is várható a felnőtteknek.
bővebben
Patyi Vesszős Fesztivál
Patyi Vesszős Fesztivál
Rábapaty, 2023. július 8.
Egy igazán különleges hagyományőrző és egyben történelmi eseményre hívnak mindenkit, amely egy kis kézműves bemutatóval is társul. A szórakoztató programok egymást érik több napon keresztül, így a rendezvény nem telhet el kulturális kavalkád nélkül.
bővebben
Nemzetközi Néptáncfesztivál
Nemzetközi Néptáncfesztivál
Szeged, 2023. július 12 - 16.
Már több, mint 25 éve tartják meg minden évben a szegedi néptáncfesztet a néptánckedvelők nagy örömére. Nem telhet el úgy nyár, hogy ne rendeznék meg ezt a kulturális programsorozatot.
bővebben
Aratónap
Aratónap
Szarvas, 2023. július 14 - 15.
Egy hagyományos, évente megrendezésre kerülő rendezvényre invitálnak mindenkit, amely mi másról, mint az aratásról szól. A hanglatos falusi környezetben megrendezett eseményre bármely korosztályt várják.
bővebben
Nádasdy fesztivál
Nádasdy fesztivál
Sárvár, 2023. július 14 - 16.
A végvári hősök és a török hódoltság idejébe, a XVI. század mindennapjaiba enged betekintést a nagy történelmi múltját hagyományőrző fesztiválként bemutató sárvári rendezvénysorozat.
bővebben
Hortobágyi Lovasnapok
Hortobágyi Lovasnapok
Hortobágy, 2023. július 14 - 16.
Nyáron újra lovas napok a Hortobágyon! A térség egyik legmeghatározóbb rendezvényének szervezői különleges programkínálattal várják a látogatókat. A hortobágyi napok a pásztorkultúrát és annak jellegzetességeit mutatja be.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!