123 találat 2023. jún. 2. és 2024. febr. 29. között

Helyi Termék Ünnep
Helyi Termék Ünnep
Kecskemét, 2023. június 21 - 25.
A kecskeméti rendezvényen a hagyományőrzés a legfontosabb, ahol néptáncegyüttes bemutatók, valamint nótaénekesek műsorai láthatók, illetve hallhatók a nagyközönség számára. Megannyi koncert és táncműhely várható.
bővebben
Szent László Napok
Szent László Napok
Győr, 2023. június 23 - 25.
Dicső királyunk előtt tehetjük le tiszteletünket a Szent László napon Győrben. Lovagi kort idéző hangulattal várják az érdeklődőket a megyeszékhelyen, ahol fergeteges jelmezes felvonulás, harci tornák és sok más program vár az érkezőkre.
bővebben
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Székesfehérvár, 2023. június 24.
Székesfehérváron a Fehérvári Kézműves Egyesület szervezésében az esemény a Skanzen területén kerül megtartásra. Fegyverbemutató, nyitott kovácsműhely vár az idelátogatókra.
bővebben
Ivan Dan
Ivan Dan
Szentendre, 2023. június 24.
A helyi dalmát közösség különleges rendezvényére hívják az érdeklődőket ezen a nyáron is. A helyszínen évszázados hagyományokra épülő esemény részesei lehetünk.
bővebben
Szent István Napok
Szent István Napok
Keszthely, 2023. június 24.
A Nyugat-Dunántúli településen rendezik az eseményt, mely évről évre a város egyik legkedveltebb rendezvénye. A hagyományos megemlékezést szórakoztató programmal kínálják a kikapcsolódni vágyó közönségnek.
bővebben
Szent Iván-éji tűzgyújtás
Szent Iván-éji tűzgyújtás
Vonyarcvashegy, 2023. június 24.
Több, mint húsz éve, hogy hagyománya van már a vonyarcvashegyi rendezvénysorozatnak, melyet az idén is megtartanak a helyiek. A település Zala megye keleti részén fekszik a Keszthelyi-öböl partján, mely egy gyönyörű és látványos nagyközség is egyben.
bővebben
Szent László Napok
Szent László Napok
Szekszárd, 2023. június 25.
Szekszárdon a középkor hangulatát idéző esemény kerül megrendezésre. A középkori kalandozás mutatványosokkal, lovagokkal, gasztro különlegességekkel várja a fesztiválozókat.
bővebben
Körösvölgyi Sokadalom
Körösvölgyi Sokadalom
Gyula, 2023. június 30 - július 1.
A gyulai népművészeti feszt és kézműves vásár minden évben várja a látogatókat. A Kőrösvölgyi Sokadalomra évről évre többen érkeznek, hiszen a Dél-Alföld legszebb portékáit kínálják a kézművesek.
bővebben
Dunai mosás
Dunai mosás
Mohács, 2023. július 1.
Mohácson a Sokacok éves rendezvényén elevenedik meg a régi hagyomány. Az asszonyok régen a Dunában mosták a ruhákat. A hagyományos eszközökkel egy évszázados munkát elevenítenek fel a rendezvény résztvevői.
bővebben
Göcseji Hacacáré
Göcseji Hacacáré
Becsvölgye, 2023. július 1.
Különleges gasztronómiai és hagyományőrző napra invitálnak mindenkit a Göcsejiek. Ide bármely korosztály bátran kilátogathat, hiszen a programok között felnőtteknek és gyerekeknek szóló is akad.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!