123 találat 2023. jún. 2. és 2024. febr. 29. között

Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Badacsony, 2023. június 3.
Az NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, valamint a Vinum Vulcanum Badacsonyi Borlovagrend közös szervezésében várják az érdeklődőket az eseményre.
bővebben
Koronázási Hétvége
Koronázási Hétvége
Gödöllő, 2023. június 3 - 4.
A gödöllői Grassalkovich-kastély ad otthont a jeles eseménynek. Azok, akik egy egész hétvégét a gyönyörű vidéken szeretnének eltölteni, érdemes már jó előre lefoglalni a szállást, hiszen a különleges programok ezekben a napokban sokakat fognak vonzani a környékre.
bővebben
Hungarikum fesztivál
Hungarikum fesztivál
Porva, 2023. június 3.
A Veszprém megyei községre mindenkit szeretettel hívnak a szervezők. A Hungarikum nevet viselő programsorozat a csodás bakonyi környezetben számos programmal kedveskedik az ellátogató vendégek számára. A helyiek mellett a környező településekről is sok látogatót várnak.
bővebben
Egregyi Lakodalmas Fesztivál
Egregyi Lakodalmas Fesztivál
Magyaregregy, 2023. június 3.
A valódi lakodalmak magával ragadó hangulatát idézi ez a különleges rendezvény. Az esemény helyszínére látogatók végig kísérhetik a lagzik főbb mozzanatait, a vőlegény és a menyasszony kikérésétől az esketésig. Az este meglepetéssel és bállal zárul.
bővebben
Palotai Mustra
Palotai Mustra
Várpalota, 2023. június 9 - 11.
Újra megelevenednek a végvári viadalok a palotai várban. Testközelből izgulhatjuk végig a várostromot, drukkolhatunk a végvári vitézeknek, és kicsit átélhetjük ezt a különleges, izgalmas történelmi időszakot a várjátékoknak köszönhetően.
bővebben
Palóc fesztivál
Palóc fesztivál
Bér, 2023. június 10.
Budapest közelében, Béren kerül megrendezésre ez a rendezvény. Az esemény igazi finomságokkal várja az érkezőket a rengeteg program mellett.
bővebben
Betyárnap
Betyárnap
Csákberény, 2023. június 10.
A Fejér megyei községben összegyűlnek a betyárok, s a lovak közé csapnak. A hangulatos bemutatók, szórakoztató programok bőséges kínálatával egy igazi betyáros napban lehet része az összes kilátogató vendégnek. A község színe java várja az érdeklődőket.
bővebben
Jókai Hétvége
Jókai Hétvége
Komárom, 2023. június 13 - 18.
Nyáron kerül megrendezésre ez az igazán ígéretes komáromi esemény, amely egy hagyományteremtő történelmi ihletésű rendezvény. A családi fesztre kicsiket és nagyokat is különleges programokkal várnak.
bővebben
Tatai Sokadalom
Tatai Sokadalom
Tata, 2023. június 16 - 18.
Tatán a helyi magyar népi kultúra megőrzésére évről évre megrendezik ezt az összejövetelt. A népművészeti feszt és egyben találkozó a néptánc együttesek és népzenei koncertek mellett a kézműves termékek és a hagyományos ételek bemutatására összpontosít.
bővebben
Országos Nemzetiségi Fesztivál
Országos Nemzetiségi Fesztivál
Ráckeve, 2023. június 17.
Egy méltán híres és sok éve folyamatosan zajló eseményre invitálnak minden érdeklődőt a Duna melletti városba. A nemzetiségi rendezvényen mindenféle program várható, így minden korosztály számára nyugodt szívvel ajánljuk.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!