131 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Zrínyi Napok
Zrínyi Napok
Szigetvár, 2023. szeptember 7 - 16.
A település már lassan kétszáz éve ad otthont ennek az emlékünnepségnek, mely évről évre többféle eseménnyel tud megújulni a kiérkező vendégek számára. Színes programok segítségével emlékeznek a Dél-dunántúli régióban.
bővebben
Bátaszéki Bornapok
Bátaszéki Bornapok
Bátaszék, 2023. szeptember 8 - 10.
A Tolna megyei Bátaszéken az idén is megrendezik a borkedvelők örömére a bornapokat, mely a tavalyi évhez hasonlóan több napon át nyújt kellemes kikapcsolódást a kiérkező családok részére. A bátaszékiek sok szeretettel várnak mindenkit.
bővebben
Soproni Szüreti Napok
Soproni Szüreti Napok
Sopron, 2023. szeptember 8 - 10.
Ez a szőlőünnep is a szüreti előkészületek körül forog, hiszen a feszt megrendezése egy olyan eseménysorozat, ahol bármely borkedvelő és szórakozni vágyó összegyűlik, akár családostól is, s jól érzi magát egy hagyományokat követő és bemutató színes programokkal
bővebben
Halasi Szüreti Fesztivál
Halasi Szüreti Fesztivál
Kiskunhalas, 2023. szeptember 8 - 10.
A Bács–Kiskun megyeiek már jól ismerik a kiskunhalasi rendezvénysorozatot, ugyanis több mint harminc éve megrendezésre kerül a tömegeket vonzó esemény. Igazi családbarát rendezvénysorozat, melyen bármely korosztály kellemesen érezheti magát.
bővebben
Római fesztivál
Római fesztivál
Budapest, 2023. szeptember 8 - 10.
Itt egy hatalmas és fergeteges családi nap vár az összes kilátogató vendégre. A bőséges kínálatból bármely korosztály kedvére válogathat. Egész napos esemény várható, ahol bármi megtörténhet.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Tamási, 2023. szeptember 8 - 9.
A Tolna megyei Tamásiban ismét eljön a szüreti programok ideje, a szüreti ünnepség megtartásával az összes borkedvelőnek és szórakozni vágyónak kedveznek ezzel a rendezvény szervezői.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Ballószög, 2023. szeptember 8 - 10.
Nincs ősz szüret nélkül és nincs szüret mulatság nélkül. A nagyszabású rendezvény látványos és szórakoztató programok lehetőségével várja a látogatókat. A ballószögi helyszínre kicsiket és nagyokat egyaránt várnak.
bővebben
AmfiFeszt
AmfiFeszt
Budapest, 2023. szeptember 8 - 10.
Utazás térben és időben. Mégpedig visszafelé, s a helyszín az ókori Róma. Nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt Budapestre, a Pacsirtamező utcai Amfiteátrumba, ahol megelevenedik a Forum Romanum, hogy kedvükre vásárolhassanak, miközben hagyományőrző csapatok vonulnak be és
bővebben
Badacsonyi Szüret
Badacsonyi Szüret
Badacsony, 2023. szeptember 9 - 10.
Aligha akad olyan gasztro rendezvény, mely már több, mint fél évszázada évről évre megrendezésre kerül. A szüreti felvonulás az ország talán egyik legszínesebb tömeges megmozdulása. A környéket ezen alkalomból ellepik a hagyományőrzők, a környékbeli település képviselői
bővebben
Szüreti Vigasságok
Szüreti Vigasságok
Gyenesdiás, 2023. szeptember 9.
A Zala megyei nagyközségben Gyenesdiáson ismét megrendezik a szüreti ünnepséget, vigasságot, melyet hagyományőrzés és szórakoztatás céljából szeptemberben egy egész napos rendezvénysorozat keretein belül tartanak meg minden ősszel.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!