131 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Mágori Fesztivál
Mágori Fesztivál
Vésztő, 2023. augusztus 19 - 20.
Egy olyan programra hívnak mindenkit, ahol rengeteg színes kulturális program vár mindenkire, melynek keretein belül a Sárrét népi hagyományaival is megismerkedhetünk. A kézműves és lovas programok jól kiegészítik az eseményt, amelyre bármely korosztályt szeretettel várnak.
bővebben
Arató fesztivál
Arató fesztivál
Kerekegyháza, 2023. augusztus 19.
Ez egy olyan hagyományőrző esemény, amely már több, mint tíz éve szórakoztatja a településre látogatókat. Az aratás befejezésének végét a hagyomány szerint zenés-táncos felvonulással, táncmulatsággal, aratókoszorúk készítésével ünnepelték.
bővebben
Aratófesztivál
Aratófesztivál
Dad, 2023. augusztus 19.
A nyári mezőgazdasági munkák utolsó feladatai között szerepel az aratás. Hatalmas munkafolyamat, azonban nagyon hasznos. Ennek a munkafázisnak megünnepléseképp rendezik meg a községben a dadi aratóünnepet.
bővebben
Szent István Nap
Szent István Nap
Ópusztaszer, 2023. augusztus 20.
Érdemes a Szent István napot Ópusztaszeren eltölteni, hiszen nagyszerű családi programokkal várják az érkezőket. Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban különleges programok várhatók. A magyar nemzeti ünnep alkalmára a belépés ingyenes.
bővebben
Savaria Karnevál
Savaria Karnevál
Szombathely, 2023. augusztus 24 - 27.
Savaria, a jelenlegi Szombathely város római kori őse, az egyik leghíresebb kereskedelmi útvonalhálózat borostyánút állomása volt. Történelmi jelentőségét korán felismerték, ezért is kapott igen nagy szerepet a rómaiak életében.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Nagyréde, 2023. szeptember 1 - 2.
A Heves megyei településen már több, mint 20 éve, hogy évről évre megtartják a rendezvényt, mely olyan nyárzáró és egyben ősznyitó program, mely a borszerető emberek egyik legkedveltebb eseménye.
bővebben
Harkányi Szüreti fesztivál
Harkányi Szüreti fesztivál
Harkány, 2023. szeptember 2.
Több, mint húsz éve, hogy a harkányiak évről évre megrendezik a szüreti ünnepüket. Mindig színes kavalkád várja a kilátogató közönséget, nem lesz ez másképp most sem.
bővebben
Verkli Fesztivál
Verkli Fesztivál
Keszthely, 2023. szeptember 2 - 3.
Zala megyében Keszthelyen a zenegépek rajongói már jól ismerik a rendezvényt, ahol régi verklikben gyönyörködhetnek, valamint a működésüket élvezettel hallgathatják. Ezek a napok kifejezetten a zenéről fognak szólni.
bővebben
Györöki Szüret és Halászléfőző Fesztivál
Györöki Szüret és Halászléfőző Fesztivál
Balatongyörök, 2023. szeptember 2.
Balatongyörökön az év egyik legnagyobb durranása a szüreti ünnepség, ahol a hagyományokhoz hasonlóan egy hangulatos mulatsággal ünneplik az áldozatos munka eredményét, a termés feldolgozását. A régi időkhöz méltóan, ma is megadják a módját a betakarításnak.
bővebben
Szüreti bál és felvonulás
Szüreti bál és felvonulás
Pilis, 2023. szeptember 2.
Kellemes hangulatú nyárzáró ünnepre készülnek a szervezők, ahol együtt mulat a település apraja és nagyja. A város legnagyobb múltú rendezvényét a mulatság fénypontja, a szüreti bál zárja.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!