61 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Barokk Fesztivál
Barokk Fesztivál
Tata, 2023. augusztus 14 - 21.
Tata páratlan természeti adottságainak és barokk épületeinek, templomainak gyönyörű szépsége ideális egy ilyen nagyszabású rendezvény megszervezésének és lebonyolításának.
bővebben
Füzéri Várnapok
Füzéri Várnapok
Füzér, 2023. augusztus 15 - 20.
Sok meglepetéssel és különlegesen színvonalas programokkal várnak mindenkit erre a nívós rendezvényre. Összesen 5 programhelyszínen számtalan zenei koncert várja a látogatókat.
bővebben
Folklórnapok
Folklórnapok
Sárvár, 2023. augusztus 16 - 20.
Ebben az évben is augusztusban kerül megrendezésre a folklór nap a városban, ahol megannyi helyszínen élvezhetik a programokat az érdeklődők. A Nádasdy-vár a rendezvény középpontja, ahol a legtöbb program megtalálható.
bővebben
Boglári Szüreti Fesztivál
Boglári Szüreti Fesztivál
Balatonboglár, 2023. augusztus 17 - 20.
Ezen a nyáron is érdemes ellátogatni a Balatonra, azon belül is leginkább Balatonboglárra, hiszen újra megrendezésre kerül a boglári Szüreti Fesztivál. Számtalan fellépő, bulisátor, pezsgőudvar és még sok más várja a bulizni vágyókat.
bővebben
Hídivásár
Hídivásár
Hortobágy, 2023. augusztus 18 - 20.
A Kilenclyukú híd ad otthont évtizedek óta a valaha országos hírű kirakodóvásárnak. Ez a nagymúltú esemény helyet biztosít a környékbeli és helyi kézműves mestereknek, megjelenni egy nem mindennapi népművészeti és kirakodó vásáron.
bővebben
Szent István Nap
Szent István Nap
Ópusztaszer, 2023. augusztus 20.
Érdemes a Szent István napot Ópusztaszeren eltölteni, hiszen nagyszerű családi programokkal várják az érkezőket. Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban különleges programok várhatók. A magyar nemzeti ünnep alkalmára a belépés ingyenes.
bővebben
Savaria Karnevál
Savaria Karnevál
Szombathely, 2023. augusztus 24 - 27.
Savaria, a jelenlegi Szombathely város római kori őse, az egyik leghíresebb kereskedelmi útvonalhálózat borostyánút állomása volt. Történelmi jelentőségét korán felismerték, ezért is kapott igen nagy szerepet a rómaiak életében.
bővebben
Verkli Fesztivál
Verkli Fesztivál
Keszthely, 2023. szeptember 2 - 3.
Zala megyében Keszthelyen a zenegépek rajongói már jól ismerik a rendezvényt, ahol régi verklikben gyönyörködhetnek, valamint a működésüket élvezettel hallgathatják. Ezek a napok kifejezetten a zenéről fognak szólni.
bővebben
Györöki Szüret és Halászléfőző Fesztivál
Györöki Szüret és Halászléfőző Fesztivál
Balatongyörök, 2023. szeptember 2.
Balatongyörökön az év egyik legnagyobb durranása a szüreti ünnepség, ahol a hagyományokhoz hasonlóan egy hangulatos mulatsággal ünneplik az áldozatos munka eredményét, a termés feldolgozását. A régi időkhöz méltóan, ma is megadják a módját a betakarításnak.
bővebben
Soproni Szüreti Napok
Soproni Szüreti Napok
Sopron, 2023. szeptember 8 - 10.
Ez a szőlőünnep is a szüreti előkészületek körül forog, hiszen a feszt megrendezése egy olyan eseménysorozat, ahol bármely borkedvelő és szórakozni vágyó összegyűlik, akár családostól is, s jól érzi magát egy hagyományokat követő és bemutató színes programokkal
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!