128 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Mesés Várjátékok
Mesés Várjátékok
Hollókő, 2023. július 15.
Egy nap, amely Hollókőn csak a gyerekekről szól! A jókedv, a sárkány és a gyerekzsivaj ezen a napon beköltözik a hollókői várba. Mesebeli feladatok, középkori hangulat vár az összes gyerkőcre.
bővebben
Végvári Vigasságok
Végvári Vigasságok
Eger, 2023. július 15 - 16.
Az Egri vár pár napra újjáéled, hiszen folyamatosan zajlanak a csaták, a felvonulások, a hagyományőrző csapatok bemutatói, a korhű kiállítások.
bővebben
Palóc Nap
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Ipolytarnóc, 2023. július 15.
Nem mindennapi programra invitálják a szervezők a természettudományok és az őskor iránt érdeklődőket, Ipolytarnóc Természetvédelmi Területére.
bővebben
Szoboszlói Folkhétvége
Szoboszlói Folkhétvége
Hajdúszoboszló, 2023. július 21 - 23.
Nyáron Hajdúszoboszló mindenki számára igazi népzenei és népművészeti programokat nyújt. A rendezvényen a néptáncé és a népművészeté a főszerep. A népi művészet különböző mesterei különleges bemutatókkal várják a látogatókat a külön erre a célra berendezett
bővebben
Jakab Napok
Jakab Napok
Sümeg, 2023. július 22.
Biztosan mindenki hallott már erről a sümegi fesztről, hiszen több mint egy évtizede, hogy évről évre megrendezésre kerül. Az eseményen egész nap a finom borok mellett élvezhetjük a koncerteket és a programok széles tárházát.
bővebben
Puszta Ünnepe
Puszta Ünnepe
Kisújszállás, 2023. július 22.
A felújított százéves gémeskút köré hívják a hagyományszerető látogatókat a szervezők Kisújszálláson, feleleveníteni az egykori pusztai élet pillanatait, megélni a magyar hagyományokat, megismerni a népi kultúránkat.
bővebben
Anna bál
Anna bál
Balatonfüred, 2023. július 25 - 30.
Az ország egyik legrégebbi és legrangosabb társadalmi eseménye újfent megrendezésre kerül Balatonfüreden. A rendezvényen való részvétel életre szóló élményt jelent! A különleges feszten szebbnél-szebb hölgyek és gavallér úriemberek vesznek részt.
bővebben
Végvári Napok
Végvári Napok
Gyula, 2023. július 28 - 30.
Ez az év sem telhet el enélkül a történelmi rendezvény nélkül. Ezúttal is a török kor elevenedik meg a Gyulai-várban. A gyerekeket és a felnőtteket is egyaránt lebilincselő programok várják.
bővebben
Történelmi Napok
Történelmi Napok
Szentgotthárd, 2023. július 28 - 30.
Több napon keresztül zajlanak a történelmi események a szentgotthárdi napokon. Az ünnepélyes megnyitó után kezdődnek meg a kulturális programok. Lesz kikiáltó a város utcáin, fellépnek néptáncegyüttesek, valamint megrendezik a jelmezes felvonulást is.
bővebben
Palóc Búcsú
Palóc Búcsú
Balassagyarmat, 2023. július 28 - 30.
Egy különleges programra hívnak mindenkit, ahol a jó hangulat évről évre adott. A palócok búcsúján az észak-magyarországi és a dél-szlovákiai palóc vidék területéről érkeznek fellépők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!