131 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Szent Iván-éji tűzgyújtás
Szent Iván-éji tűzgyújtás
Vonyarcvashegy, 2023. június 24.
Több, mint húsz éve, hogy hagyománya van már a vonyarcvashegyi rendezvénysorozatnak, melyet az idén is megtartanak a helyiek. A település Zala megye keleti részén fekszik a Keszthelyi-öböl partján, mely egy gyönyörű és látványos nagyközség is egyben.
bővebben
Szent László Napok
Szent László Napok
Szekszárd, 2023. június 25.
Szekszárdon a középkor hangulatát idéző esemény kerül megrendezésre. A középkori kalandozás mutatványosokkal, lovagokkal, gasztro különlegességekkel várja a fesztiválozókat.
bővebben
Körösvölgyi Sokadalom
Körösvölgyi Sokadalom
Gyula, 2023. június 30 - július 1.
A gyulai népművészeti feszt és kézműves vásár minden évben várja a látogatókat. A Kőrösvölgyi Sokadalomra évről évre többen érkeznek, hiszen a Dél-Alföld legszebb portékáit kínálják a kézművesek.
bővebben
Dunai mosás
Dunai mosás
Mohács, 2023. július 1.
Mohácson a Sokacok éves rendezvényén elevenedik meg a régi hagyomány. Az asszonyok régen a Dunában mosták a ruhákat. A hagyományos eszközökkel egy évszázados munkát elevenítenek fel a rendezvény résztvevői.
bővebben
Göcseji Hacacáré
Göcseji Hacacáré
Becsvölgye, 2023. július 1.
Különleges gasztronómiai és hagyományőrző napra invitálnak mindenkit a Göcsejiek. Ide bármely korosztály bátran kilátogathat, hiszen a programok között felnőtteknek és gyerekeknek szóló is akad.
bővebben
Nemzetközi Néptánc fesztivál
Nemzetközi Néptánc fesztivál
Balatonszárszó, 2023. július 2.
A Dél–Dunántúli nagyközség már beírta magát a néptánckedvelő közönség emlékezetébe. Újra megrendezik a nemzetközi szinteken mozgó eseményt, melyre bármely érdeklődőt sok szeretettel várnak a szervezők.
bővebben
Nemzeti hét
Nemzeti hét
Balatongyörök, 2023. július 5 - 9.
A balatongyöröki Honismereti kör megtartja sikeres rendezvényét, amelyre érdemes akár még a gyerekekkel is ellátogatni. A történelmi hangulatú eseményen különleges programok várják a vendégeket.
bővebben
Visegrádi Palotajátékok
Visegrádi Palotajátékok
Visegrád, 2023. július 7 - 9.
Az 1335-ös Visegrádi Kongresszusnak állít méltó emléket a rendezvény, amelyre bármely családot szeretettel várnak. A helyszínen számos program kerül megrendezésre, amelyet az összes korosztálynak ajánlunk.
bővebben
Göcseji Aratónapok
Göcseji Aratónapok
Nova, 2023. július 7 - 8.
Az évtizedek óta megrendezésre kerülő esemény idén sem marad el. A program célja, hogy a látogatók belekóstolhassanak a falusi életbe, de fontos szempont a hagyomány,- és értékőrzés is. Ezen a gyönyörű vidéken mindenki megtalálja a kikapcsolódás lehetőségét.
bővebben
Aratóünnep
Aratóünnep
Bük, 2023. július 8.
A hagyományos büki aratófeszt újra lebonyolításra kerül. A több éve megrendezésre kerülő népszerű eseményen egész nap programok lesznek a gyerekeknek, gyereksarokkal. Népi és ügyességi játékok várják a kicsiket, valamint kirakodóvásár is várható a felnőtteknek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!