134 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Palóc fesztivál
Palóc fesztivál
Bér, 2023. június 10.
Budapest közelében, Béren kerül megrendezésre ez a rendezvény. Az esemény igazi finomságokkal várja az érkezőket a rengeteg program mellett.
bővebben
Betyárnap
Betyárnap
Csákberény, 2023. június 10.
A Fejér megyei községben összegyűlnek a betyárok, s a lovak közé csapnak. A hangulatos bemutatók, szórakoztató programok bőséges kínálatával egy igazi betyáros napban lehet része az összes kilátogató vendégnek. A község színe java várja az érdeklődőket.
bővebben
Jókai Hétvége
Jókai Hétvége
Komárom, 2023. június 13 - 18.
Nyáron kerül megrendezésre ez az igazán ígéretes komáromi esemény, amely egy hagyományteremtő történelmi ihletésű rendezvény. A családi fesztre kicsiket és nagyokat is különleges programokkal várnak.
bővebben
Tatai Sokadalom
Tatai Sokadalom
Tata, 2023. június 16 - 18.
Tatán a helyi magyar népi kultúra megőrzésére évről évre megrendezik ezt az összejövetelt. A népművészeti feszt és egyben találkozó a néptánc együttesek és népzenei koncertek mellett a kézműves termékek és a hagyományos ételek bemutatására összpontosít.
bővebben
Országos Nemzetiségi Fesztivál
Országos Nemzetiségi Fesztivál
Ráckeve, 2023. június 17.
Egy méltán híres és sok éve folyamatosan zajló eseményre invitálnak minden érdeklődőt a Duna melletti városba. A nemzetiségi rendezvényen mindenféle program várható, így minden korosztály számára nyugodt szívvel ajánljuk.
bővebben
Helyi Termék Ünnep
Helyi Termék Ünnep
Kecskemét, 2023. június 21 - 25.
A kecskeméti rendezvényen a hagyományőrzés a legfontosabb, ahol néptáncegyüttes bemutatók, valamint nótaénekesek műsorai láthatók, illetve hallhatók a nagyközönség számára. Megannyi koncert és táncműhely várható.
bővebben
Szent László Napok
Szent László Napok
Győr, 2023. június 23 - 25.
Dicső királyunk előtt tehetjük le tiszteletünket a Szent László napon Győrben. Lovagi kort idéző hangulattal várják az érdeklődőket a megyeszékhelyen, ahol fergeteges jelmezes felvonulás, harci tornák és sok más program vár az érkezőkre.
bővebben
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Tűzzel-Vassal Fesztivál
Székesfehérvár, 2023. június 24.
Székesfehérváron a Fehérvári Kézműves Egyesület szervezésében az esemény a Skanzen területén kerül megtartásra. Fegyverbemutató, nyitott kovácsműhely vár az idelátogatókra.
bővebben
Ivan Dan
Ivan Dan
Szentendre, 2023. június 24.
A helyi dalmát közösség különleges rendezvényére hívják az érdeklődőket ezen a nyáron is. A helyszínen évszázados hagyományokra épülő esemény részesei lehetünk.
bővebben
Szent István Napok
Szent István Napok
Keszthely, 2023. június 24.
A Nyugat-Dunántúli településen rendezik az eseményt, mely évről évre a város egyik legkedveltebb rendezvénye. A hagyományos megemlékezést szórakoztató programmal kínálják a kikapcsolódni vágyó közönségnek.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!