131 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj, 2023. október 6 - 8.
A tokaji szüreti feszt az ősz egyik legkedveltebb eseménye a környéken. Az összes környékbeli borfogyasztó jól ismeri már a rendezvényt, nem hiába. A borvidéken október első hétvégéjén évről évre megrendezik a bor és a szőlő ünnepét.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Hollókő, 2023. október 7.
A hollókői szüreti fesztre minden érdeklődőt sok szeretettel várnak a Nógrád megyei községben. A hagyományokat követő programsorozat minden évben megrendeződik a település lakói, valamint az ide látogató vendégek nagy örömére.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Lovas, 2023. október 7.
A Veszprém megyei községben az év nem múlhat el szüreti mulatság nélkül. A hagyományteremtő szándékkal elindított rendezvény évről évre bizonyítja, hogy van igény a szórakoztató és kulturális, valamint gasztronómiai eseményre a községben.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Balatonszemes, 2023. október 7.
Balatonszemesen sem maradhat el a szüreti rendezvény. A szüreti felvonulás minden évben a község egyik legkedveltebb őszi programsorozata. A balatonszemesiek is fontosnak tartják a hagyományok ápolását, ez az esemény is ezt hivatott szolgálni.
bővebben
Héregi Lovasnapok
Héregi Lovasnapok
Héreg, 2023. október 7 - 8.
A Komárom-Esztergom megyei Héregen tartják a tradicionális szüreti és lovas napokat, mely a környék egyik legkedveltebb kikapcsolódási lehetősége. Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak az októberi rendezvényre.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Kéthely, 2023. október 7.
Ha október, akkor szüret, ha szüret, akkor szüreti bál. Így van ez a Dél-Dunántúli régióban található Kéthelyen is. Somogy megyében már évek óta rendeznek szüreti felvonulásokat, ennek példáját követve Kéthely is csatlakozott jó pár évvel ezelőtt a hagyományok
bővebben
Pécsváradi Leányvásár
Pécsváradi Leányvásár
Pécsvárad, 2023. október 13 - 15.
A Baranya megyei Pécsváradon az idén is megrendezik a hagyományosan minden októberben megrendezésre kerülő leányvásárt, melynek több éve már tradíciója van. A rendezvényt 1966 óta rendezik meg minden évben, melyen a Zengővárkony és Pécsvárad fiataljai vettek részt.
bővebben
Fékomadta fesztivál
Fékomadta fesztivál
Zsámbék, 2023. október 14.
Fantasztikus középkori hangulat elevenedik meg a zsámbéki rendezvény idjén. Hatalmas és látványos óriásbábokat, középkori vásári forgatagot és dallamokat ígér a hétvége. Életre kel a múlt, és elvarázsolja a látogatókat.
bővebben
Simon-Júdás Napi Vásár
Simon-Júdás Napi Vásár
Sárvár, 2023. október 27 - 28.
Sárvár többszáz éves múlttal rendelkező kirakodó vására várja a kézműves termékek kedvelőit. Az egyedülálló hangulattal bíró utcai esemény a város számos utcájából vásári forgatagot varázsol. Lesz zene, forralt bor és sok más látnivaló.
bővebben
Busójárás
Busójárás
Mohács, 2024. február 8 - 13.
A mohácsi Busójárás mondaköre igen régre nyúlik vissza. A szájhagyomány szerint a mocsárvilágba menekült sokácok elégelték meg a török uralmat a szigeten, s egy éjjel úgy határoztak maskarába bújnak, rémisztő álarcokat öltenek és különböző eszközökkel zajt csapva
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!