131 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Kőszegi Szüret
Kőszegi Szüret
Kőszeg, 2023. szeptember 22 - 24.
Vas megyében ismét megrendezik a kőszegi szüreti ünnepséget, melyre évről évre sokan kilátogatnak. Mindenkit sok szeretettel várnak az idei több napon át tartó ünnepélyre. Remek program lehetőségekkel találkozhatnak a kiérkező látogatók.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Dunaföldvár, 2023. szeptember 22 - 23.
A Tolna megyei Dunaföldváron ismét megrendezik az ünnepséget, mely minden olyan eseményt magában foglal, mely vendéghívogatónak mondható. Jobbnál jobb szüreti programok várják több napon keresztül a vendégeket a város központjában.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Fertőszentmiklós, 2023. szeptember 23.
A Győr-Moson-Sopron megyei településen évről évre megünneplik a szüretet. A sokoldalú fertőszentmiklósi eseményt a szüret témájára fűzték fel a szervezők.
bővebben
Honvédfesztivál
Honvédfesztivál
Pákozd, 2023. szeptember 28 - 30.
A Fejér megyei Pákozdon megemlékezés, ünnepség veszi kezdetét a pákozd-sukorói csata több éves évfordulójának alkalmából. Mindenkit sok szeretettel meghívnak az egy héten át tartó rendezvényre, melyet az egyetlen hazai hadtörténelmi emlékparkban tartanak meg.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Tihany, 2023. szeptember 29 - október 1.
Több napon keresztül várják a borok szerelmeseit a megrendezésre kerülő rendezvényre, melyet évről évre ősszel tartanak a tihanyi város lakói. Gasztro és kulturális ünnepség várható színvonalas körülmények között.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Törtel, 2023. szeptember 30.
Hangulatos és színvonalas esemény megrendezésén munkálkodnak a helyiek. A hagyományos rendezvényt minden évben az őszi szüret idejére időzítik, hiszen a szüret befejeztével minden tájegységnél szokás megünnepelni annak befejeztét.
bővebben
Szüreti Felvonulás és Bál
Szüreti Felvonulás és Bál
Nézsa, 2023. szeptember 30.
Az Északi-középhegységben, a Nézsa-Csővári-dombságban elterülő Nógrád megyei település az idén is megrendezi a hagyományokat felelevenítő rendezvényét. Mindenkit sok szeretettel várnak a nézsai eseményre.
bővebben
Mihály-napi Lovas- és Pásztortalálkozó
Mihály-napi Lovas- és Pásztortalálkozó
Csákvár, 2023. szeptember 30.
A Közép-Dunántúli Fejér megyében található Csákváron ismét hagyomány őrző esemény megrendezésén szervezkednek a helyiek. Az évről évre megrendezendő pásztor és lovas találkozón igazi különlegességeket bemutató rendezvényre tévedhet be a látogató.
bővebben
Kiliti Szüreti Felvonulás és Bál
Kiliti Szüreti Felvonulás és Bál
Siófok, 2023. szeptember 30.
Az ősz ismét meglepetéseket tartogat a Siófokra érkező vendégeknek. A település déli városrészén Balatonkilitin idén is megrendezik a siófoki ünnepséget. Évek óta várják a hagyományőrzők a felvonulásra a látogatókat.
bővebben
Szent Mihály-napok
Szent Mihály-napok
Dunakeszi, 2023. október 1.
A település védőszentje Szent Mihály, akinek tiszteletére évről évre megrendezik a rendezvényt. Ez egy kulturális és szórakoztató esemény, ahol a város színe java részt vesz. A feszt minden évben egyre nagyobb látványosságnak számít.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!