131 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Bogács, 2023. szeptember 16.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bogácson ismét megrendezik a szüreti fesztivált, amely az év egyik legkedveltebb programja a térségben. Igazi hagyománya van már az ünnepélynek, mely bővelkedik meglepetésekben.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Marcali, 2023. szeptember 16.
A Somogy megyei településen rendezik a hagyományos szüreti ünnepséget. Egész napos programokkal várják a kedves vendégeket a Künzelsau térre. A Kulturális Központ szervezésében nagy és szórakoztató esemény várja a kilátogató közönséget.
bővebben
Szüret és Fröccsfesztivál
Szüret és Fröccsfesztivál
Fót, 2023. szeptember 16.
A fóti szüret és fröccs ünnepet az idén is megtartják a Pest megyei városban. Nem meglepő, hogy az ősz egyik legkedveltebb programjai a szüreti ünnepségek. Az eseményre mindenkit sok szeretettel várnak, hiszen egész napos programok lesznek, melyekre érdemes kilátogatni.
bővebben
Szüreti nap
Szüreti nap
Harka, 2023. szeptember 16.
Hagyománynak számító szüreti hétvégén várják a vendégeket. A harkai esemény szüreti felvonulással kezdődik, a látogatók szórakoztatásáról a rendezvénysátorban megtartásra kerülő programok gondoskodnak.
bővebben
Népi játékok és ételek fesztiválja
Népi játékok és ételek fesztiválja
Balmazújváros, 2023. szeptember 16.
A népi játékok rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. Nemes egyszerűségükkel számos kompetenciát fejlesztenek, ami nagyon jó hatással van a gyerekekre, de örömteli és nosztalgikus pillanatokat okoz a felnőtteknek is. Hatalmas öröm, hogy a mai generáció számára is akad program
bővebben
Arácsi szüret
Arácsi szüret
Balatonfüred, 2023. szeptember 17.
A szeptember a szüret kezdetét jelenti, ilyenkor a szőlőtermelő vidékeken minden ekörül forog. A termés betakarítása számos hagyománnyal párosul. Balatonfüreden is több hagyományt ápolnak, az egyik ilyen éppen ez a feszt.
bővebben
Romantikus Reformkor
Romantikus Reformkor
Balatonfüred, 2023. szeptember 22 - 24.
Balatonfüreden kerül megrendezésre ez a programsorozat, amit múltbéli kulturális gálának is neveznek. Látványos reformkori feszt ez, mely felvonulással színesített, hagyományt őrző korzózás a balatoni városban.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Nagycenk, 2023. szeptember 22 - 24.
Az ősz egyik hétvégéje mindig a szüreti hagyományokról, bálokról szól a Győr-Moson-Sopron megyei Nagycenken. Újra várják a szüreti napokra a szórakozni és feltöltődni vágyó érdeklődőket. Mindenki, aki kedveli a szüreti dinóm-dánomokat, annak érdemes kilátogatnia.
bővebben
Szüreti napok
Szüreti napok
Bócsa, 2023. szeptember 22 - 23.
A Bács-Kiskun megyei településen rendezik meg a szüreti ünnepséget, melyet már több, mint 15 éve megtartanak. Mint más bortermelő vidéken, itt is előszeretettel ünneplik a szezon végét, s a termés betakarítását.
bővebben
Kossuth Toborzó
Kossuth Toborzó
Cegléd, 2023. szeptember 22 - 24.
Több mint húsz éve, hogy minden ősszel megrendezik a több napos ünnepséget Cegléden, mely a Kossuth Napok nevet viseli. Bármely érdeklődőt szeretettel fogadnak a rendezvény szervezői az idei évben. Színes programok kavalkádja várható ezúttal is.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!