131 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Balatonszárszó, 2023. szeptember 9.
Lassan ismét elérkezik a szüret ideje, melynek megünneplését komolyan veszik a Somogy megyei Balatonszárszón is. A hetedhétországra szóló fesztre már készülődnek a helyiek és a szervezők. Nagy mulatozásra van kilátás ezúttal is.
bővebben
Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Gyöngyös, 2023. szeptember 15 - 17.
A Heves megyei Gyöngyösön ismét megrendezik a méltán híres szüreti-napokat, melyre évről évre nagy az érdeklődés. A fehér borokat is ünneplik ezen a színvonalas eseményen, hiszen a vidékre jellemző fehér borok párját ritkítják a környéken.
bővebben
Szüreti Fesztivál
Szüreti Fesztivál
Soltvadkert, 2023. szeptember 15 - 17.
Izgalmas és remek programokkal teli hétvége várja a Soltvadkertre látogatókat. A hétvége érdekességekkel, főzőversennyel és gyermekprogramokkal, valamint neves zenekarok koncertjeivel várja az érdeklődőket.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Csongrád, 2023. szeptember 15 - 16.
Csongrád megyében is ismerik a jó mulatozás titkát, s ezt mindenkivel meg is osztják a soron következő szüreti napokon, ahol főzőverseny, valamint sportolás örömében is osztozhatnak a kilátogató vendégek, résztvevők.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Eger, 2023. szeptember 16.
Egerben ismét megrendezik ezt a több napos szüreti ünnepséget. Az egri borvidék méltán neves borairól és csodálatos természeti adottságokkal bíró látványosságaitól híres. Kifejezetten a szüretre időzített mulatság ez, nagyszerű gasztronómiai és színvonalas kulturális
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Zalakaros, 2023. szeptember 16.
Hagyományőrző rendezvény őszi eseménye a zalakarosi szüreti mulatság, melyre minden borkedvelő és hagyományokat őrző vendéget sok szeretettel várnak. A színes program sorozat ismét az összes korosztálynak szól.
bővebben
Szüreti Vigadalom
Szüreti Vigadalom
Szigliget, 2023. szeptember 16.
A Közép-Dunántúli régióban Szigligeten, mely Veszprém megyében található, megrendezik a szüreti mulatságot, melynek nagy hagyománya van már. Sőt mi több, évről évre egyre több ember alkotja a felvonuló tömeget a program során.
bővebben
Sághegyi Szüreti Napok
Sághegyi Szüreti Napok
Celldömölk, 2023. szeptember 16.
Erre a rendezvényre minden borkedvelőt szeretettel várnak. A több évtizedes hagyományokra épülő eseményt az idén is megtartják, hiszen elmaradhatatlan a bortermelő vidékeken a szüreti mulatság.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Kiskunmajsa, 2023. szeptember 16.
A Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsán ismét megtartják a szüreti mulatozást, melyre mindig nagy az érdeklődés. A lehetőség minden szeptemberben adott, hogy egy igazi vidéki hangulatos rendezvényen kapcsolódjon ki a kilátogató vendégsereg.
bővebben
Szüreti Vigasságok
Szüreti Vigasságok
Cserszegtomaj, 2023. szeptember 16.
A szeptemberi hónap a szüret ideje Zala megyében is. Ilyenkor az elmaradhatatlan rendezvényekre készülődnek a bortermelő vidékeken. A termés megünneplésének, a szüret végeztének kihagyhatatlan mulatsága ez, melyet a cserszegtomaji lakosok is megtartanak.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!