128 találat 2023. máj. 26. és 2024. febr. 29. között

Tatai Patara
Tatai Patara
Tata, 2023. május 26 - 28.
Ez egy olyan törökkori történelmi esemény, mely már évek óta szórakoztatja a nagyközönséget. A város a 16. század közepén végvárként funkcionált és a török-magyar csaták állandó helyszíne volt. Ennek az emlékére és tiszteletére rendezik a harci bemutatókkal
bővebben
Őrségi Pünkösd
Őrségi Pünkösd
Pityerszer, 2023. május 27 - 28.
A Pityerszeri húsvétváró az Őrség egyik legsikeresebb programjai között szerepel. Az autentikus őrségi kikapcsolódás évről évre egyre nagyobb sikereknek örvend.
bővebben
Kőszeghegyaljai Nyitott Pince Nap
Kőszeghegyaljai Nyitott Pince Nap
Cák, 2023. május 27 - 28.
Újra kinyitja kapuit a Pogány-völgyi pincék sora és várják egy jó hangulatú borkóstoló program lehetőségre a természet és a jó bor szerelmeseit. Jöjjön és járja be azt a csodálatos környéket, üljön le a fűbe egy pohár finom borral és élvezze a nap nyújtotta örömöket!
bővebben
Pünkösdölő
Pünkösdölő
Ópusztaszer, 2023. május 28 - 29.
Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ad otthont ennek a rendezvénysorozatnak. Pünkösd táján többnapos programmal kedveskednek a helyiek az érdeklődő látogatóknak. Az elfeledett hagyományok ápolása, szép népszokások felelevenítése a programsorozat fő célkitűzése.
bővebben
Várfesztivál
Várfesztivál
Szigliget, 2023. május 28.
Pünkösdkor a szigligeti-vár nyitott kapukkal várja a látogatókat, legyenek fiatalok vagy éppen idősek. Ez a hétvége kiváló alkalom egy szabadtéri kirándulásra. A várfesztiválra kilátogatás mellett a Kamon-kő tanösvényen is végigmehet a kiérkező vendégsereg.
bővebben
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Badacsony, 2023. június 3.
Az NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, valamint a Vinum Vulcanum Badacsonyi Borlovagrend közös szervezésében várják az érdeklődőket az eseményre.
bővebben
Koronázási Hétvége
Koronázási Hétvége
Gödöllő, 2023. június 3 - 4.
A gödöllői Grassalkovich-kastély ad otthont a jeles eseménynek. Azok, akik egy egész hétvégét a gyönyörű vidéken szeretnének eltölteni, érdemes már jó előre lefoglalni a szállást, hiszen a különleges programok ezekben a napokban sokakat fognak vonzani a környékre.
bővebben
Hungarikum fesztivál
Hungarikum fesztivál
Porva, 2023. június 3.
A Veszprém megyei községre mindenkit szeretettel hívnak a szervezők. A Hungarikum nevet viselő programsorozat a csodás bakonyi környezetben számos programmal kedveskedik az ellátogató vendégek számára. A helyiek mellett a környező településekről is sok látogatót várnak.
bővebben
Egregyi Lakodalmas Fesztivál
Egregyi Lakodalmas Fesztivál
Magyaregregy, 2023. június 3.
A valódi lakodalmak magával ragadó hangulatát idézi ez a különleges rendezvény. Az esemény helyszínére látogatók végig kísérhetik a lagzik főbb mozzanatait, a vőlegény és a menyasszony kikérésétől az esketésig. Az este meglepetéssel és bállal zárul.
bővebben
Palotai Mustra
Palotai Mustra
Várpalota, 2023. június 9 - 11.
Újra megelevenednek a végvári viadalok a palotai várban. Testközelből izgulhatjuk végig a várostromot, drukkolhatunk a végvári vitézeknek, és kicsit átélhetjük ezt a különleges, izgalmas történelmi időszakot a várjátékoknak köszönhetően.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!