49 találat 2023. márc. 19. és 2023. okt. 31. között

Györöki Szüret és Halászléfőző Fesztivál
Györöki Szüret és Halászléfőző Fesztivál
Balatongyörök, 2023. szeptember 2.
Balatongyörökön az év egyik legnagyobb durranása a szüreti ünnepség, ahol a hagyományokhoz hasonlóan egy hangulatos mulatsággal ünneplik az áldozatos munka eredményét, a termés feldolgozását. A régi időkhöz méltóan, ma is megadják a módját a betakarításnak.
bővebben
Soproni Szüreti Napok
Soproni Szüreti Napok
Sopron, 2023. szeptember 8 - 10.
Ez a szőlőünnep is a szüreti előkészületek körül forog, hiszen a feszt megrendezése egy olyan eseménysorozat, ahol bármely borkedvelő és szórakozni vágyó összegyűlik, akár családostól is, s jól érzi magát egy hagyományokat követő és bemutató színes programokkal
bővebben
AmfiFeszt
AmfiFeszt
Budapest, 2023. szeptember 8 - 10.
Utazás térben és időben. Mégpedig visszafelé, s a helyszín az ókori Róma. Nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt Budapestre, a Pacsirtamező utcai Amfiteátrumba, ahol megelevenedik a Forum Romanum, hogy kedvükre vásárolhassanak, miközben hagyományőrző csapatok vonulnak be és
bővebben
Szüreti Vigasságok
Szüreti Vigasságok
Gyenesdiás, 2023. szeptember 9.
A Zala megyei nagyközségben Gyenesdiáson ismét megrendezik a szüreti ünnepséget, vigasságot, melyet hagyományőrzés és szórakoztatás céljából szeptemberben egy egész napos rendezvénysorozat keretein belül tartanak meg minden ősszel.
bővebben
Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál
Gyöngyös, 2023. szeptember 15 - 17.
A Heves megyei Gyöngyösön ismét megrendezik a méltán híres szüreti-napokat, melyre évről évre nagy az érdeklődés. A fehér borokat is ünneplik ezen a színvonalas eseményen, hiszen a vidékre jellemző fehér borok párját ritkítják a környéken.
bővebben
Szüreti Mulatság
Szüreti Mulatság
Bogács, 2023. szeptember 16.
A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Bogácson ismét megrendezik a szüreti fesztivált, amely az év egyik legkedveltebb programja a térségben. Igazi hagyománya van már az ünnepélynek, mely bővelkedik meglepetésekben.
bővebben
Romantikus Reformkor
Romantikus Reformkor
Balatonfüred, 2023. szeptember 22 - 24.
Balatonfüreden kerül megrendezésre ez a programsorozat, amit múltbéli kulturális gálának is neveznek. Látványos reformkori feszt ez, mely felvonulással színesített, hagyományt őrző korzózás a balatoni városban.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Tihany, 2023. szeptember 29 - október 1.
Több napon keresztül várják a borok szerelmeseit a megrendezésre kerülő rendezvényre, melyet évről évre ősszel tartanak a tihanyi város lakói. Gasztro és kulturális ünnepség várható színvonalas körülmények között.
bővebben
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj, 2023. október 6 - 8.
A tokaji szüreti feszt az ősz egyik legkedveltebb eseménye a környéken. Az összes környékbeli borfogyasztó jól ismeri már a rendezvényt, nem hiába. A borvidéken október első hétvégéjén évről évre megrendezik a bor és a szőlő ünnepét.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!