49 találat 2023. márc. 19. és 2023. okt. 31. között

Végvári Napok
Végvári Napok
Gyula, 2023. július 28 - 30.
Ez az év sem telhet el enélkül a történelmi rendezvény nélkül. Ezúttal is a török kor elevenedik meg a Gyulai-várban. A gyerekeket és a felnőtteket is egyaránt lebilincselő programok várják.
bővebben
Kőszegi Ostromnapok
Kőszegi Ostromnapok
Kőszeg, 2023. augusztus 4 - 6.
Idén is augusztusban kezdődik a kőszegi várjáték a jurisics vár lábánál, amely a város egyik legmeghatározóbb eseménye. A rendezvényen az 1532-ben megtörtént török ostromra emlékeznek a helyiek. Nem mindennapi kavalkád vár a kiérkezőkre.
bővebben
Máré Vári Viadalok
Máré Vári Viadalok
Magyaregregy, 2023. augusztus 5 - 6.
A letűnt korok szerelmesei újra átélhetik a középkor izgalmas világát ezen a kiváló eseményen. A hagyományőrző csapatok, a vár, a vitézek bemutatói felelevenítik a középkor izgalmas világát mindazoknak, akik szeretnének visszacsöppenni a múltba!
bővebben
Magyarok Országos Gyűlése
Magyarok Országos Gyűlése
Ópusztaszer, 2023. augusztus 6 - 7.
Több, mint 10 éve, hogy minden nyáron megrendezésre kerül ez a rendezvény, melyre bármely korosztályt sok szeretettel várnak. Az eseményen magyar termékek, előadások és koncertek sokaságával készülnek az összejövetel megálmodói.
bővebben
Siklósi Várfesztivál
Siklósi Várfesztivál
Siklós, 2023. augusztus 11 - 13.
A Baranya megyei Siklóson a nyár beköszöntével egyre közeledik a Várban megrendezésre kerülő programsorozat, mely egy kiemelkedő esemény, hiszen középkori hangulatban telik és látványos felvonulások színesítik.
bővebben
Barokk Fesztivál
Barokk Fesztivál
Tata, 2023. augusztus 14 - 21.
Tata páratlan természeti adottságainak és barokk épületeinek, templomainak gyönyörű szépsége ideális egy ilyen nagyszabású rendezvény megszervezésének és lebonyolításának.
bővebben
Füzéri Várnapok
Füzéri Várnapok
Füzér, 2023. augusztus 15 - 20.
Sok meglepetéssel és különlegesen színvonalas programokkal várnak mindenkit erre a nívós rendezvényre. Összesen 5 programhelyszínen számtalan zenei koncert várja a látogatókat.
bővebben
Hídivásár
Hídivásár
Hortobágy, 2023. augusztus 18 - 20.
A Kilenclyukú híd ad otthont évtizedek óta a valaha országos hírű kirakodóvásárnak. Ez a nagymúltú esemény helyet biztosít a környékbeli és helyi kézműves mestereknek, megjelenni egy nem mindennapi népművészeti és kirakodó vásáron.
bővebben
Savaria Karnevál
Savaria Karnevál
Szombathely, 2023. augusztus 24 - 27.
Savaria, a jelenlegi Szombathely város római kori őse, az egyik leghíresebb kereskedelmi útvonalhálózat borostyánút állomása volt. Történelmi jelentőségét korán felismerték, ezért is kapott igen nagy szerepet a rómaiak életében.
bővebben
Verkli Fesztivál
Verkli Fesztivál
Keszthely, 2023. szeptember 2 - 3.
Zala megyében Keszthelyen a zenegépek rajongói már jól ismerik a rendezvényt, ahol régi verklikben gyönyörködhetnek, valamint a működésüket élvezettel hallgathatják. Ezek a napok kifejezetten a zenéről fognak szólni.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!