139 találat 2023. márc. 19. és 2023. okt. 31. között

Várnap
Várnap
Simontornya, 2023. május 19 - 20.
Ágyúdörgés, csaták, ostromok. A kilátogatók eltölthetnek néhány napot a középkorban, ahol mind az eszközök, mind az öltözetek tökéletesen bemutatják az akkori világot, s a vele járó izgalmakat. Remek szórakozás gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
bővebben
Nepomuki Szent János ünnepe
Nepomuki Szent János ünnepe
Mohács, 2023. május 20.
A vízen járók védőszentjeként ismert Szent János szobra a Duna-part közelében található meg. A dunai hajósok, halászok és molnárok közös találkozója ez a mohácsi Ünnep.
bővebben
Kevi Juhászfesztivál
Kevi Juhászfesztivál
Túrkeve, 2023. május 20 - 21.
Túrkeve egy egész hétvégére a birka fesztivál színtere lesz. Az eseményen két napon keresztül népi eledelek főnek a bográcsokban. A találkozó legfontosabb étele újra a birkapörkölt lesz. A fesztiválszínpadon izgalmas programok várják a résztvevőket.
bővebben
Tatai Patara
Tatai Patara
Tata, 2023. május 26 - 28.
Ez egy olyan törökkori történelmi esemény, mely már évek óta szórakoztatja a nagyközönséget. A város a 16. század közepén végvárként funkcionált és a török-magyar csaták állandó helyszíne volt. Ennek az emlékére és tiszteletére rendezik a harci bemutatókkal
bővebben
Őrségi Pünkösd
Őrségi Pünkösd
Pityerszer, 2023. május 27 - 28.
A Pityerszeri húsvétváró az Őrség egyik legsikeresebb programjai között szerepel. Az autentikus őrségi kikapcsolódás évről évre egyre nagyobb sikereknek örvend.
bővebben
Kőszeghegyaljai Nyitott Pince Nap
Kőszeghegyaljai Nyitott Pince Nap
Cák, 2023. május 27 - 28.
Újra kinyitja kapuit a Pogány-völgyi pincék sora és várják egy jó hangulatú borkóstoló program lehetőségre a természet és a jó bor szerelmeseit. Jöjjön és járja be azt a csodálatos környéket, üljön le a fűbe egy pohár finom borral és élvezze a nap nyújtotta örömöket!
bővebben
Pünkösdölő
Pünkösdölő
Ópusztaszer, 2023. május 28 - 29.
Az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark ad otthont ennek a rendezvénysorozatnak. Pünkösd táján többnapos programmal kedveskednek a helyiek az érdeklődő látogatóknak. Az elfeledett hagyományok ápolása, szép népszokások felelevenítése a programsorozat fő célkitűzése.
bővebben
Várfesztivál
Várfesztivál
Szigliget, 2023. május 28.
Pünkösdkor a szigligeti-vár nyitott kapukkal várja a látogatókat, legyenek fiatalok vagy éppen idősek. Ez a hétvége kiváló alkalom egy szabadtéri kirándulásra. A várfesztiválra kilátogatás mellett a Kamon-kő tanösvényen is végigmehet a kiérkező vendégsereg.
bővebben
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Kéknyelű Virágzás Ünnepe
Badacsony, 2023. június 3.
Az NAIK Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet, valamint a Vinum Vulcanum Badacsonyi Borlovagrend közös szervezésében várják az érdeklődőket az eseményre.
bővebben
Koronázási Hétvége
Koronázási Hétvége
Gödöllő, 2023. június 3 - 4.
A gödöllői Grassalkovich-kastély ad otthont a jeles eseménynek. Azok, akik egy egész hétvégét a gyönyörű vidéken szeretnének eltölteni, érdemes már jó előre lefoglalni a szállást, hiszen a különleges programok ezekben a napokban sokakat fognak vonzani a környékre.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!