26 találat 2022. szept. 23. és 2023. júl. 31. között

Szüreti Lovasfesztivál
Szüreti Lovasfesztivál
Göd, 2022. október 8.
A Pest megyei Gödön az idén is megrendezik a következő nagyszabású programsorozatot, mely évről évre egyre több látogatót vonz a környékről és a távolabbi településekről. Több, mint tíz éve került először megrendezésre, azóta több ezren vettek részt a sokszínű
bővebben
Pécsváradi Leányvásár
Pécsváradi Leányvásár
Pécsvárad, 2022. október 14 - 16.
A Baranya megyei Pécsváradon az idén is megrendezik a hagyományosan minden októberben megrendezésre kerülő leányvásárt, melynek több éve már tradíciója van. A rendezvényt 1966 óta rendezik meg minden évben, melyen a Zengővárkony és Pécsvárad fiataljai vettek részt.
bővebben
Nivegy-Völgyi Murci Fesztivál
Nivegy-Völgyi Murci Fesztivál
Óbudavár, 2022. október 15.
Újra várják a Balaton-felvidék egyik legnagyobb szüreti rendezvényére a látogatókat. Borászok, felvonulás, jó hangulat és tánc szerepel a palettán. A felvonulók menetét lovasfogatok, traktorok és szüretelő kombájn is színesíti.
bővebben
Simon-Júdás Napi Vásár
Simon-Júdás Napi Vásár
Sárvár, 2022. október 28 - 29.
Sárvár többszáz éves múlttal rendelkező kirakodó vására várja a kézműves termékek kedvelőit. Az egyedülálló hangulattal bíró utcai esemény a város számos utcájából vásári forgatagot varázsol. Lesz zene, forralt bor és sok más látnivaló.
bővebben
Busójárás
Busójárás
Mohács, 2023. február 16 - 21.
Ez a közel egyhetes rendezvénysorozat évről-évre februárban kerül megrendezésre a Duna partján. Az esemény ideje alatt számtalan program várja az érdeklődőket, melyet farsang idején rendeznek meg.
bővebben
Hortobágyi Lovasnapok
Hortobágyi Lovasnapok
Hortobágy, 2023. július 14 - 16.
Nyáron újra lovas napok a Hortobágyon! A térség egyik legmeghatározóbb rendezvénye különleges programkínálattal várja a látogatókat. A hortobágyi napok fő célja, hogy a pásztorkultúrát és annak jellegzetességeit bemutassa.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner