26 találat 2022. szept. 23. és 2023. júl. 31. között

Romantikus Reformkor
Romantikus Reformkor
Balatonfüred, 2022. szeptember 23 - 25.
Balatonfüreden az idei évben is megrendezésre kerül ez a programsorozat, amit múltbéli kulturális gálának is neveznek. Látványos reformkori fesztivál ez, mely felvonulással színesített, hagyományőrző korzózás a balatoni városban.
bővebben
Sághegyi Szüreti Napok
Sághegyi Szüreti Napok
Celldömölk, 2022. szeptember 23 - 24.
Erre a hagyományőrző rendezvényre minden borkedvelőt szeretettel várnak. A több évtizedes hagyományokra épülő eseményt az idén is megtartják, hiszen elmaradhatatlan a bortermelő vidékeken a szüreti mulatság.
bővebben
Szüreti napok
Szüreti napok
Bócsa, 2022. szeptember 23 - 24.
A Bács-Kiskun megyei településen rendezik meg a szüreti ünnepséget, melyet már több, mint 15 éve minden ősszel megtartanak. Mint minden más bortermelő vidéken, itt is előszeretettel ünneplik a szezon végét, s a termés betakarítását.
bővebben
Kossuth Toborzó
Kossuth Toborzó
Cegléd, 2022. szeptember 23 - 25.
Több mint húsz éve már, hogy minden ősszel megrendezik a több napos ünnepséget Cegléden, mely a Kossuth Napok nevet viseli. Minden érdeklődőt sok szeretettel fogadnak a rendezvény szervezői az idei évben. Színes programok kavalkádja várható ezúttal is.
bővebben
Szüret és Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Szüret és Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Kőszeg, 2022. szeptember 23 - 25.
Vas megyében ismét megrendezik a kőszegi szüreti fesztivál ünnepséget, melyre minden évben sokan ellátogatnak. Mindenkit sok szeretettel várnak az idei több napon át tartó ünnepélyre. Remek lehetőségekkel találkozhatnak a kiérkező látogatók.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Dunaföldvár, 2022. szeptember 23 - 24.
A Tolna megyei Dunaföldváron ismét megrendezik az ünnepséget, mely minden olyan eseményt magában foglal, mely vendéghívogatónak mondható. Jobbnál jobb szüreti programok várják több napon keresztül a kilátogató vendégeket a város központjában.
bővebben
Szent Mihály-napi Vigasságok
Szent Mihály-napi Vigasságok
Balassagyarmat, 2022. szeptember 23 - 25.
Mihály-nap a magyar néprajz kultúrában elismert helyet kapott. A hagyományok közé tartozik például, hogy a pásztorok ilyenkor adnak számot, fontos tilalom pedig a mosás tilalma, hisz ilyenkor kisebesedhet az ember keze. Azonban nem csupán tilalmak fűződnek a naphoz! E nappal
bővebben
Borszűrő Szent Mihály, Szüret, Iparosok Napja
Borszűrő Szent Mihály, Szüret, Iparosok Napja
Ópusztaszer, 2022. szeptember 24.
A Csongrád megyei településen rendezik az őszi szüreti hagyományokat bemutató eseményt, melynek célja, hogy felelevenítsék a rég elfeledettnek hitt megoldásokat a borkészítésre, valamint a régi szakmák színvonalas bemutatása is.
bővebben
Szüreti Napok
Szüreti Napok
Nagycenk, 2022. szeptember 24 - 25.
Az ősz egyik hétvégéje mindig a szüreti hagyományokról, bálokról szól a Győr-Moson-Sopron megyei Nagycenken. Ismét várják a szüreti napokra a szórakozni és feltöltődni vágyó érdeklődőket. Mindenki, aki kedveli a szüreti dinóm-dánomokat, annak érdemes kilátogatnia.
bővebben
Szüreti fesztivál
Szüreti fesztivál
Fertőszentmiklós, 2022. szeptember 24.
A Győr-Moson-Sopron megyei településen minden évben megünneplik a szüretet. A sokoldalú fertőszentmiklósi eseményt a szüret témájára fűzték fel a szervezők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner