47 találat 2022. aug. 6. és 2023. febr. 28. között

Szüreti napok
Szüreti napok
Bócsa, 2022. szeptember 23 - 24.
A Bács-Kiskun megyei településen rendezik meg a szüreti ünnepséget, melyet már több, mint 15 éve minden ősszel megtartanak. Mint minden más bortermelő vidéken, itt is előszeretettel ünneplik a szezon végét, s a termés betakarítását.
bővebben
Kossuth Toborzó
Kossuth Toborzó
Cegléd, 2022. szeptember 23 - 25.
Több mint húsz éve már, hogy minden ősszel megrendezik a több napos ünnepséget Cegléden, mely a Kossuth Napok nevet viseli. Minden érdeklődőt sok szeretettel fogadnak a rendezvény szervezői az idei évben. Színes programok kavalkádja várható ezúttal is.
bővebben
Szüret és Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Szüret és Nemzetközi Fúvószenekari Találkozó
Kőszeg, 2022. szeptember 23 - 25.
Vas megyében ismét megrendezik a kőszegi szüreti fesztivál ünnepséget, melyre minden évben sokan ellátogatnak. Mindenkit sok szeretettel várnak az idei több napon át tartó ünnepélyre. Remek lehetőségekkel találkozhatnak a kiérkező látogatók.
bővebben
Palánki Szüreti Vigasság
Palánki Szüreti Vigasság
Drégelypalánk, 2022. szeptember 24.
A Nógrád megyei város évek óta megrendezi a hagyományos szüreti ünnepséget, melyre sok szeretettel várják a kedves vendégeket. Egész napos kikapcsolódást és felhőtlen szórakozást ígérnek a drégelypalánki rendezvény szervezői.
bővebben
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj-Hegyaljai Szüreti Napok
Tokaj, 2022. szeptember 30 - október 2.
A tokaji szüreti fesztivál az ősz egyik legkedveltebb eseménye a környéken. Minden borfogyasztó jól ismeri már a rendezvényt Tokajban, Tokaj-Hegyalján. A borvidéken október első hétvégéjén minden évben megrendezik a bor és a szőlő ünnepét.
bővebben
Szent Mihály napi Forgatag
Szent Mihály napi Forgatag
Bük, 2022. október 1.
A Vas megyei település forgataggal készül a szórakozni, vásárolni vágyó közönségnek. A több mint 5 éves múltra visszanyúló eseményre mindenkit szeretettel várnak. A helyszín a Büki MSK Atrium Rendezvénytér, Kóczán-ház.
bővebben
Busójárás
Busójárás
Mohács, 2023. február 16 - 21.
Ez a közel egyhetes rendezvénysorozat évről-évre februárban kerül megrendezésre a Duna partján. Az esemény ideje alatt számtalan program várja az érdeklődőket, melyet farsang idején rendeznek meg.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner