2021. július 30., péntek

Mesés Várjátékok – gyermeknapi mesefesztivál 2021 Miskolc

Mesés Várjátékok – gyermeknapi mesefesztivál Miskolc 2021
  • Bemutatkozás
  • Program
Mesés Várjátékok – gyermeknapi mesefesztivál
Miskolc,
Miskolcon a Diósgyőri Várban gyereknapi esemény kerül megrendezésre, amely több napon keresztül szórakoztatja majd a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Azoknak érdemes a programokra kilátogatnia, akiket érdekelnek a középkori mesék és a gyermeki álmok világa. A Diósgyőri vár méltó helyszín egy ilyen rendezvényhez.
A több napos rendezvénysorozat ideje alatt számtalan programlehetőséget kínálnak a szervezők a családoknak. Az egyes programok a kisebbek számára biztosan hatalmas élményt fog nyújtani: a meseszínházban számos előadása lesz, a nagyobbakat pedig valószínűleg az óriásbábok és a középkort idéző bűvészmutatványok kötik majd le jobban.

A felnőtteket a különböző lovas bemutatók, harci bemutatók és a fegyver valamint népművészeti bemutatók fogják lázban tartani. A diósgyőri vár kiállításai néhány napon keresztül látogathatóak, ezért ezt érdemes utoljára hagyni. A gyerekekkel lehetőségünk nyílik a középkori játszótér és játszóház kipróbálására is, amelynek segítségével a kicsik beleélhetik magukat egy kicsit a középkori gyerekek életébe és kipróbálhatják a középkorban használatos játékokat is.

Számos mesterség bemutató is fellelhető lesz a fesztivál ideje alatt, így ezeket is érdemes megtekinteni, hogy teljes képet kaphassunk a középkori életről. A bátrabb vendégek kipróbálhatják a miskolci gyereknapi fesztiválon az íjászatot, valamint a lovaglást is. A korhű népművészeti bemutatókon a kor mesterembereinek dolgos hétköznapjaiba tekinthetünk bele.

Érdemes tehát az összes napon részt venni és mindegyik végén betérni egy középkori kocsmába is.
A részletes program funkció fejlesztés alatt áll...

Kérjük, látogasson vissza később!
Facebook
Hirdetések
Kezdőlap   |    Oldaltérkép   |    Önnek szól!   |    Felhasználási feltételek   |    Impresszum   |    Kapcsolat
Hírlevél
Érdeklik az újdonságok?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Kategóriák
Közösségi média
Partnereink
Turizmusinfo.hu Kft. © 2021. Minden jog fenntartva.