55 találat 2022. szept. 29. és 2023. szept. 30. között

Móri Bornapok
Móri Bornapok
Mór, 2022. szeptember 29 - október 2.
A Fejér megyei Móron idén újra megrendezik a gasztronómiai és kulturális rendezvénysorozatot. A színes programokkal teletűzdelt rendezvény évről évre várja a látogatókat. Mindenkit sok szeretettel várnak a sokoldalú eseményre.
bővebben
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villányi Vörösbor Fesztivál
Villány, 2022. szeptember 30 - október 2.
A borokról híres városban idén is megrendezik ezt a fergeteges eseményt, amely egyben a régió legnagyobb szüreti rendezvényének számít. Az egész hétvégén tartó villányi bornapok eseményen minden lesz, ami a kulturált kikapcsolódáshoz szükséges.
bővebben
Murcifesztivál
Murcifesztivál
Ábrahámhegy, 2022. szeptember 30 - október 2.
A Veszprém megyei Ábrahámhegyen az idén is lesz szüreti ünnepség, azaz murci ünnep, melyet minden évben megtartanak. A Közép–Dunántúli település a Balaton északi partján, keletre fekszik Badacsonytól, 5 km-re Révfülöptől.
bővebben
Édes Napok Csokoládé- és Édességünnep
Édes Napok Csokoládé- és Édességünnep
Budapest, 2022. szeptember 30 - október 2.
Ismét kezdetét veszi a budapesti csokoládé fesztivál elnevezésű rendezvény, mely sokadik alkalommal kápráztatja el a fővárosiakat. Finomabbnál finomabb csokoládék, édességek várják a vendégeket az ünnepségre. Ez a nap tényleg ünnepnek számít az édességrajongók számára.
bővebben
Oktoberfest
Oktoberfest
Budapest, 2022. szeptember 30 - október 2.
A fővárosi eseményre minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Az alkalom kihagyhatatlan lehetőségeket rejteget, jobbnál jobb söröket kóstolhatnak a Kincsem Parkba kilátogató vendégek. Természetesen az ételek sem hiányozhatnak az Oktoberfestről.
bővebben
Halnapok
Halnapok
Győr, 2022. szeptember 30 - október 2.
„Vadat és halat, s mi jó falat, szem-szájnak ingere.” Na jó, vad nem lesz, de hal annál inkább! Győrben a Radó sétány telve lesz halételekkel. Minden városban vannak halételeket kínáló éttermek, s ez alól ez a megyeszékhely sem kivétel. Több helyen is kóstolhatunk finom
bővebben
Zempléni Szabad Pálinka Nap
Zempléni Szabad Pálinka Nap
Füzér, 2022. október 1.
A füzéri várnál az idén is megrendezik a környék egyik legpálinkásabb ünnepét, mely helyet ad a pálinkafőző mestereknek, hogy bemutassák pálinkaműhelyeik termékeit. Izgalmas és érdekesebbnél érdekesebb programok kíséretében megismerkedhetnek az idei termések
bővebben
Zúzós Zúzapörkölt és Zúzaétel Fesztivál
Zúzós Zúzapörkölt és Zúzaétel Fesztivál
Hajdúböszörmény, 2022. október 1.
A hajdúságiak egyik legkedveltebb zúzós eseménye ez a hajdúböszörményi gasztronómiai programsorozat, mely idén ismét megrendezésre kerül a zúzapörkölt és zúzás ételek kedvelői nagy örömére.
bővebben
Nagy befőzés
Nagy befőzés
Nagykörű, 2022. október 1.
A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Nagykörűt körbelengik a finom illatok. Az őszi befőzés, a télre való készülődés egyik elengedhetetlen része a vidéken élőknek. A programsorozat minden évben a szó szoros értelmében nagy befőzésre hangolódik.
bővebben
Gesztenye fesztivál
Gesztenye fesztivál
Iharosberény, 2022. október 1.
Az ősz egyik legjellegzetesebb termése a gesztenye. Iharosberényt a szelídgesztenye otthonának is nevezik. Olyan becsben tartják itt a gesztenyét, hogy egy fergeteges, remek hangulatú gasztro-rendezvénnyel ünneplik a szúrós finomságot.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner