10 találat 2023. dec. 4. és 2024. jún. 30. között

Méz- és Mézeskalács Fesztivál
Méz- és Mézeskalács Fesztivál
Gyula, 2023. december 8 - 9.
Karácsony közeledtével beindulnak a felkészítő programok, amelyek az ünnepekhez kapcsolódnak. A fürdővárosban egész hétvégén zajlanak majd a mézeskalácsos programok.
bővebben
Fonyódi kolbászfesztivál
Fonyódi kolbászfesztivál
Fonyód, 2024. február 9 - 11.
Ez a kolbászfeszt immár sokadik alkalommal nyitja meg kapuit az érdeklődők, valamint a házi kolbászok és szalámik, továbbá a házipálinka kedvelői előtt.
bővebben
Jász Kolbásztöltő Fesztivál
Jász Kolbásztöltő Fesztivál
Jászberény, 2024. február 9.
Aki szereti a különféle húsételeket, kiváltképp a finom kolbászt annak nem kérdés, hogy ott a helye ezen az eseményen. Ha kedvet érez hozzá, akár nevezhet is. Természetesen a finom kolbász mellé pálinka is dukál.
bővebben
Böllérmáj fesztivál
Böllérmáj fesztivál
Kapuvár, 2024. február 10.
A gasztronómiai feszt célja a település különleges és nevezetes ételeinek a bemutatása. A kapuvári böllérmáj népszerűsítése mellett a rendezvényen egyéb programok is elérhetők.
bővebben
Böllérfesztivál és Böllérverseny
Böllérfesztivál és Böllérverseny
Győrvár, 2024. február 10.
Ez egy különleges gasztronómiai rendezvény Győrváron. A kora reggeltől késő estig tartó esemény kulturális programokkal, sokféle remek zenével és ízletes falatokkal gondoskodik a látogatók számára, ahol látnivalókban nem lesz hiány.
bővebben
Kevi Böllértalálkozó
Kevi Böllértalálkozó
Túrkeve, 2024. február 17.
Sokadik alkalommal kerül megrendezésre a disznók, malacok körében annyira nem kedvelt, ám a hagyományos disznóvágások, finom disznótoros ételek kedvelőinek igencsak kedvező túrkevei böllérfeszt.
bővebben
Tiszator Böllérfesztivál
Tiszator Böllérfesztivál
Abádszalók, 2024. március 9.
Az abádszalóki böllér fesztivál minden évben a böllérfalu megépítésével kezdődik. Az itt felállított portákon lévő finomságok mindegyike megkóstolható. A rendezvényen különleges zenei programok is megtalálhatók.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Zalaegerszeg, 2024. május 3 - 5.
Már sokadik alkalommal rendezik meg Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb sörünnepét, mely Zalaegerszeg belvárosában, a Sportcsarnok és Pláza előtti téren kerül megrendezésre. Rengeteg sörfogyasztó fordul meg ezen a már jól ismert eseményen.
bővebben
Gourmet Fesztivál
Gourmet Fesztivál
Budapest, 2024. május 24 - 26.
Idén is a Millenáris Parkban kerül megrendezésre ez az egyik legjobb hazai gasztro rendezvény. A nem mindennapi eseményen számtalan étterem, borászat képviselteti magát. Érdemes ezen a pár napon egy gasztro látogatást tenni a helyszínre akár családostul is.
bővebben
Art Piknik
Art Piknik
Pannonhalma, 2024. június 8 - 9.
Varázslatos helyszínt biztosít a település az egyik legizgalmasabb és legszínesebb hazai gasztro rendezvénynek ebben az időszakban. A kulináris élvezetek a vizuális kultúrával karöltve prezentálnak igazi gasztroshowt.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2023 © Minden jog fenntartva!