155 találat 2024. jún. 25. és 2024. nov. 30. között

Csongrádi Borfesztivál
Csongrádi Borfesztivál
Csongrád, 2024. augusztus 17 - 20.
A város már a honfoglalás idején is szőlőtermesztéssel foglalkozott. A népszerű programon minden a bor körül forog, de lesz egyéb más programlehetőség is.
bővebben
Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Bakonynána, 2024. augusztus 17.
A bakonynánai sportpályánál ebben az évben is megrendezik a nagysikerű rendezényt, amely igaz családi eseménynek ígérkezik és bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Vonyarcvashegy, 2024. augusztus 17 - 19.
Egy többnapos, izgalmas programsorozatra invitálnak mindenkit Vonyarcvashegyen. A vonyarcvashegyi rendezvény mindenkinek kellemes programlehetőségeket kínál. A különféle borok és borfalatok az összes kilátogatónak kellemes ízorgiát okoznak.
bővebben
Magyar Ízek Utcája
Magyar Ízek Utcája
Budapest, 2024. augusztus 18 - 20.
Valódi gasztronómiai kalandozásra invitál minden érdeklődőt ez a budapesti esemény, ahol hazánk legjellegzetesebb ízei hívják a látogatókat. Kóstolni, ízlelni és jóllakni itt nem csak ér, de kötelező, hiszen kihagyhatatlanok a legfinomabb falatok.
bővebben
Kakasfőző Fesztivál
Kakasfőző Fesztivál
Kistarcsa, 2024. augusztus 20.
Sok szeretettel várják az érdeklődőket a Pest megyében megrendezésre kerülő kistarcsai kakasfőző fesztre, mely szórakoztató programokat bőségesen kínál. Évről évre nagy sikereket ér el a gasztronómiai esemény, melyre várják a bátor jelentkezőket.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Eger, 2024. augusztus 22 - 24.
Hamarosan begurulnak a legfinomabb étkeket hozó járművek Egerbe is. A manapság nagy érdeklődésnek örvendő minőségi street food ételek egyre nagyobb területeket hódítanak meg. A felgyorsult élet, az állandóan rohanó mindennapok ritmusát veszik fel az étkezési szokások is.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Győr, 2024. augusztus 22 - 24.
Izgalmas program kínálattal várnak mindenkit a győri bornapokon, ahol a legfinomabb borok és kellemes zene hívogatja akár a baráti társaságokat is. Izgalmas programok és a finom nedűk mind egy helyen.
bővebben
Óbudai sörfesztivál
Óbudai sörfesztivál
Budapest, 2024. augusztus 23 - 25.
A főváros egyik legszebb részén, a 3. kerületben Óbudán vár mindenkire ez a különleges esemény, ahol több sörfőzde kínálja remek söreit. A finom házi sörök mellett ízletes ételek is kóstolhatók.
bővebben
Oncsa Gasztrofesztivál
FesztiválPortál.hu -> Fesztiválok felsőfokon!
Baja, 2024. augusztus 23.
A Dömötör utcai teniszpálya bográcsokkal, grill felszereléssel és egyéb kellékekkel lesz telepakolva, hogy a jelentkezők megmutathassák, mennyire értenek a szabadtéri főzéshez. A konyhaművészetnek eme fajtája már-már igazi mesterségként van számon tartva.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Püspökhatvan, 2024. augusztus 24.
Pest megyében a hegyes-völgyes vidéken elterülő Püspökhatvanban mindent tudnak, amit csak a hazánk egyik legkedveltebb süteményéről tudni lehet. Nem is csoda, hiszen már sokadik alkalommal rendezik meg sokunk örömére a rétesek ünnepét.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!