155 találat 2024. jún. 25. és 2024. nov. 30. között

Alföldi Street Food Fesztivál
Alföldi Street Food Fesztivál
Cegléd, 2024. augusztus 7 - 10.
A ceglédi Streetfood fesztivál ételei hihetetlen mennyiségben várnak mindenkit ebben az évben is a kis városba, amely Budapesttől nem messze található. A helyiek vendégszeretete és a különleges programok bárkit elcsábítanak.
bővebben
Zalakarosi Bornapok
Zalakarosi Bornapok
Zalakaros, 2024. augusztus 7 - 11.
Zalakaros egyik kedvelt rendezvénye a Bornapok, amelyre mindig nyáron kerül sor. A helyi borosgazdák és más borvidékek pincészetei is bemutatkoznak a látogatóknak. A különleges zalai és balatoni borok szerelemeseinek ezen a programon mindenképpen itt a helyük.
bővebben
Bor és Jazz Napok
Bor és Jazz Napok
Debrecen, 2024. augusztus 8 - 11.
A település ismét megrendezi a híres borral és jazz-el kapcsolatos eseményét. Már eddig is sokan látogattak ki a rendezvényre, így érdemes egy próbát tenni mindenkinek. A nyári szabadtéri programok közül ez a feszt kiváló programnak ígérkezik.
bővebben
Bor Mámor Bénye
Bor Mámor Bénye
Erdőbénye, 2024. augusztus 8 - 11.
Erdőbénye ebben az évben is várja a borkedvelőket. A Bor-Mámor programsorozat az erdőbényei kertekben kerül megrendezésre. Ez a feszt az egyik legsikeresebb Tokaj-Hegyalján. A tökéletes vidéki idill, a festői környezet, mind Erdőbénye mellett szól.
bővebben
Pogácsafesztivál
Pogácsafesztivál
Kétegyháza, 2024. augusztus 9 - 11.
Tepertős, sajtos, túrós vagy köményes, nem számít! Háziasszonyok, elő a sodrófával és kötényekkel, jöhetnek a nagymama legféltettebb titkos receptjei a fiók mélyéről, mert nem babra megy a játék! A Békés megyei településen nem maradhat el ez az összejövetel.
bővebben
Tolcsvai Borfesztivál
Tolcsvai Borfesztivál
Tolcsva, 2024. augusztus 9 - 10.
Tolcsván a kastélyparkban kerül megrendezésre a neves borfeszt. A helyiek és az ország több szegletéből érkezők ebben az évben is színes, különleges programkínálattal számolhatnak.
bővebben
Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnep
Szürkebarát és Magyar Szürkemarha Ünnep
Badacsonytördemic, 2024. augusztus 9 - 11.
Különleges gasztronómiai feszt kerül megrendezésre Badacsonytördemicen. Az esemény résztvevői koncerteken, színpadi előadásokon és kézműves vásáron is részt vehetnek. Akik kedvelik a tájegységre jellemző házias ételeket, semmiképpen se hagyják ki a rendezvény lehetőséget.
bővebben
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüredi Borhetek
Balatonfüred, 2024. augusztus 9 - szeptember 1.
Ki ne szeretné a Balaton felvidék borait? Bizonyára sokan vagyunk ezzel így. Most egy különleges balatonfüredi eseményt ajánlunk, mely kihagyhatatlan a borok kedvelőinek. A nyári programon mindenki végig kóstolhatja a finom termelői borokat.
bővebben
Völgyválasz borfesztivál
Völgyválasz borfesztivál
Nyergesújfalu, 2024. augusztus 9 - 10.
A Komárom-Esztergom megyei településen rendezik meg ezt a borfesztet, mely egy sokszínű gasztrokulturális rendezvénysorozat. A nyergesújfalui eseményre bármely borkedvelőt, zene szerető embert sok szeretettel várnak.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Hegykő, 2024. augusztus 9 - 11.
Sopron közelében található meg Hegykő, ahol borfeszt várja idén is a látogatókat. A rendezvényen a Borok utcájában több napon keresztül a legjobb soproni borászok kínálják boraikat. Az eseményre a belépés ingyenes.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!