155 találat 2024. jún. 25. és 2024. nov. 30. között

Borfesztivál
Borfesztivál
Sárospatak, 2024. július 19 - 20.
Akik kedvelik a tokaji borokat, azoknak biztosan a rendezvényen a helyük. A város apraja nagyja készül a neves eseményre, hogy a látogatók semmiben se szenvedjenek hiányt.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Mosonmagyaróvár, 2024. július 19 - 21.
A Szigetköz ad otthont nyár közepén a guruló büféket felvonultató, fergeteges koncerteket és pörgős programokat is kínáló gasztroshownak. Trendi kaják, fiatalos fogások, frissensültek és street food teszi feledhetetlenné a hétvégét.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Nyársapát, 2024. július 20.
Ez a nyár sem maradhat el sokak kedvenc nyári étele, a lecsó nélkül. A Szarka-kúria parkjában megrendezendő eseményre bármely korosztályt szeretettel várják a helyiek.
bővebben
Kakasfőző Fesztivál
Kakasfőző Fesztivál
Püspökladány, 2024. július 20.
Újra megnyitja kapuit az egész napos gasztronómiai program a Hajdú-Bihar megyei Püspökladányon. A sokszínű és változatos eseményre minden korosztályt sok szeretettel várnak. A családbarát rendezvény bőséges programok kínálatával várja a vendégeket.
bővebben
Gönci Barack Ünnep
Gönci Barack Ünnep
Gönc, 2024. július 20.
Aki lekvárnak vagy akár friss fogyasztásra, esetleg pálinkának keres egy zamatos és lédús barackfajtát, annak nem szükséges tovább kutakodnia, mert ezen a programsorozaton megízlelheti az egyik legjobb fajtát, sőt kedvére vásárolhat is belőle.
bővebben
Országos Nádasdy Ételmustra
Országos Nádasdy Ételmustra
Sárvár, 2024. július 20.
Baráti társaságoknak, családoknak és egyesületeknek is évről-évre szervezik az ételmustrát Sárváron, amelyre mindenkit szeretettel várnak. A rendezvényen szabad tűzön készült ételeket mutatnak be a látogatóknak.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Balatonföldvár, 2024. július 24 - 28.
Balatonföldvár egyik legkedveltebb programsorozata ismét megrendezésre kerül nyáron. Az összes sörfogyasztót sok szeretettel várják a szervezők. Egész napos programokkal készülnek az idén is az ötlet kitalálói a sörök ünnepére.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Veszprém, 2024. július 24 - 27.
Újra egy különleges rendezvényre invitálnak bennünket a Balaton környékén. Évről évre megrendezik ezt a gasztro fesztet, amit nem érdemes egyik évben sem kihagyni.
bővebben
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarcvashegy, 2024. július 24 - 28.
Több napon keresztül Vonyarcvashegyen igazi fesztivál hangulat vár mindenkire. A rendezvénytéren folyamatosak lesznek a kulturális programok, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást jelentenek.
bővebben
Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál
Nyári Birkapörköltfőző Fesztivál
Csólyospálos, 2024. július 26 - 28.
A magyaros ételek kedvelői jól tudják, hogy nem telhet el nyár anélkül, hogy egy igazán finom házias birka pörköltet ne fogyasztanának el. A birkapörköltfőző versenyen különleges ételek rotyognak a bográcsokban.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!