155 találat 2024. jún. 25. és 2024. nov. 30. között

Badacsonyi Borhetek
Badacsonyi Borhetek
Badacsony, 2024. július 12 - 28.
A borgasztronómiai fesztiválok közül ez az esemény kiemelt helyet képvisel, hiszen a finom borok mellett különleges kulturális programok, esténként színpadi fellépők, koncertek várják az érkezőket. A szakmai műsorok és előadások a szakma képviselőit is hívják.
bővebben
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Rozé, Rizling és Jazz Napok
Veszprém, 2024. július 12 - 21.
Ahogy a neve is sejteti, egy különleges boros rendezvényre invitálnak mindenkit. Az eseményről a jazz dallamok sem hiányozhatnak. Évről évre 10 000 feletti létszámra számítanak a szervezők.
bővebben
Cukorfalat Fesztivál
Cukorfalat Fesztivál
Szabadegyháza, 2024. július 12 - 13.
A Fejér megyei Szabadegyházán az idén is cukormázas lesz a hangulat, sőt nem csak a hangulat, hanem a kínálat is kedvezni fog az édesszájúaknak. A következő szabadegyházi eseményre nagy erőbedobással készülnek a szervezők, hiszen minden bizonnyal túlszárnyalja majd az eddigi
bővebben
Bornapok
Bornapok
Hegyeshalom, 2024. július 12 - 14.
Remek hangulatú nyári programot ígér ez a több napos gasztronómiai rendezvény mind a borbarátok, mind a kikapcsolódni vágyók számára. Mesés környezet, finom borok és kiváló programok teszik feledhetetlenné a hétvégét az egész családnak.
bővebben
Palacsinta fesztivál
Palacsinta fesztivál
Derekegyház, 2024. július 13 - 14.
Újra várják az érdeklődőket a palacsintás napokra, ahol ismét rekord mennyiségű palacsintát sütnek meg. A helyszínre érkezők biztosak lehetnek abban, hogy temérdek palacsintát falhatnak fel a rendezvényen.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Keszthely, 2024. július 17 - 21.
Keszthelyen ismét összegyűlhetnek a sört szerető közönség színe java, ugyanis a nyár kellős közepén megrendezésre kerül a legújabb évada a sörök rendezvényének. Bőséges kínálattal találhatja magát szembe a kilátogató vendégsereg.
bővebben
Rosé Fesztivál
Rosé Fesztivál
Zamárdi, 2024. július 18 - 21.
Ünnepélyes felvonulással kezdődik meg Zamárdiban ez a rendezvény. Ovis és felnőtt néptáncegyüttesek gondoskodnak a fergeteges hangulatról a finom rozék mellé. Esténként koncertek és utcabál, valamint gasztrokulturális programok lesznek.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balatongyörök, 2024. július 18 - 21.
Balatongyörök is teret enged egy népszerű borfesztnek, amely a Balaton-parti sétányon kerül megrendezésre a gyönyörű platánfák hűsítő árnyékában. A több napos eseményen a balatongyöröki és a környékbeli borokkal ismerkedhetnek meg a látogatók.
bővebben
Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál
Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Fesztivál
Ráckeve, 2024. július 19 - 21.
A Bud Spencer és a Terence Hill rajongók újra Ráckevén gyűlnek össze, hogy megemlékezzenek kedvenceikről. A már több naposra nyúlt ráckevei feszten garantált a jó szórakozás.
bővebben
Dunamenti Halfesztivál
Dunamenti Halfesztivál
Mohács, 2024. július 19 - 20.
Különleges ízekkel és finom illatokkal várnak mindenkit a mohácsi rendezvényre, amely természetesen a Duna mellett kerül lebonyolításra. A gasztro-kulturális eseményre bárkit szeretettel várnak a szervezők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!