155 találat 2024. jún. 25. és 2024. nov. 30. között

Fröccsnapok
Fröccsnapok
Csorna, 2024. július 5 - 6.
Több pincészet is kivonul a legjobb termékével, hogy megállás nélkül töltse poharakba a hosszúlépést, a házmestert, a Krúdy-t és társait. A méltán híres, sőt immáron a Magyar Értéktárban is jegyzékbe vett kuriózum megérdemel egy ilyen nagyszabású ünnepet.
bővebben
Meggyfesztivál
Meggyfesztivál
Pánd, 2024. július 6.
Egy különleges meggyes programra invitálunk mindenkit. A helyszínen természetesen főzőverseny is megrendezésre kerül a meggyes ételekből, amelyre bárki leadhatja nevezését.
bővebben
Tarhonya Fesztivál
Tarhonya Fesztivál
Szeged, 2024. július 6.
Tápén, a Csongrád megyei Szeged városrészén rendezik meg az eredetileg Perzsiából származó tarhonya ünnepét. A gasztronómiai rendezvénysorozat több, mint tíz éve várja a kedves vendégeket.
bővebben
Hajdúsági Ízek Fesztiválja
Hajdúsági Ízek Fesztiválja
Hajdúszoboszló, 2024. július 6.
A település egy többnapos rendezvénysorozattal kedveskedik a vendégeknek. A hajdúszoboszlói eseményen megismertetik az idelátogatókkal a helyi ételeket, azok különleges receptjeit.
bővebben
Hajdú Ízek Fesztiválja
Hajdú Ízek Fesztiválja
Hajdúszovát, 2024. július 6.
A helyi kulturális egyesület által szervezett rendezvény a gasztronómia jegyében telik, így azoknak érdemes idelátogatni, akik különleges ételeket szeretnének megismerni.
bővebben
Tiszacsegei Halászlé fesztivál
Tiszacsegei Halászlé fesztivál
Tiszacsege, 2024. július 6.
A helyiek már tudják, ha beköszönt a nyár, akkor irány a halászléfőző rendezvény, amely az ország több pontjáról is vonzza a látogatókat. Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a különleges program.
bővebben
Birkafőző verseny
Birkafőző verseny
Jászárokszállás, 2024. július 6.
A nagy múltra visszatekintő településen is rotyognak majd a finomabbnál finomabb birkapörköltek a bográcsban. A gasztro esemény már több, mint 15 éve várja a főzni és kóstolni vágyó vendégeket, érdeklődőket.
bővebben
Baracknap
Baracknap
Kisnána, 2024. július 6.
Kisnánán egy teljes nap a baracklekvárfőzés körül forog. A kisnánai várban mindenkit kóstoló és vásár is vár. A helyi falusi vendégfogadók a helyszínen főzik a zamatos lekvárokat, amelyet nem csak megkóstolni, hanem megvásárolni is lehet.
bővebben
Molnárkalács Fesztivál
Molnárkalács Fesztivál
Borsodnádasd, 2024. július 6.
A gasztronómiai programsorozat mindig nagy sikert arat a borsodnádasdi községben, hiszen évről évre egyre többen látogatják az eseményt, melyre környező településekről is érkeznek érdeklődők.
bővebben
Keszegfesztivál
Keszegfesztivál
Gyenesdiás, 2024. július 6 - 7.
Kihagyhatatlan ajánlat a gyenesi keszegfeszt. Mindkét napon lesz keszegsütés, gyerekeknek játszóház, halételek főzése és természetesen főzőverseny is. A rendezvény kicsiknek és nagyoknak egyaránt színes programajánlatot kínál.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!