155 találat 2024. jún. 25. és 2024. nov. 30. között

Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonkenese, 2024. augusztus 24.
Akik házias és különleges ízvilágú lecsóra vágynak, látogassanak el a Balaton mellé, ahol ebben az évben is megtartják a méltán népszerű lecsós rendezvényt. Itt a család apraja-nagyja kikapcsolódhat, hiszen az eseményen izgalmas programok várhatók.
bővebben
Pincefesztivál
Pincefesztivál
Lajoskomárom, 2024. augusztus 24.
A bor szerelmesei számára kihagyhatatlan eseményről van szó. Senkinek sem kell hosszan bizonygatni, hogy a magyar borok nemzetközi viszonylatban is kiemelkedők. Fejér megye különösen kiemelkedő szereppel rendelkezik ezen a téren.
bővebben
Kvircedli fesztivál
Kvircedli fesztivál
Pusztavám, 2024. augusztus 24 - 25.
Ez a különleges és igen népszerű sváb sütemény megérdemli, hogy főszereplője legyen egy nívós program sorozatnak. Édes, omlós, lehet mártogatni, de magában is nagyon ízletes. A recept családonként és generációnként eltérhet, de annyi bizonyos, hogy mindenhogyan finom
bővebben
Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál
Belvárosi Bor és Pezsgő Fesztivál
Budapest, 2024. augusztus 27 - szeptember 1.
Gyümölcsös vagy valami testesebb, esetleg fűszeres vagy habzó, ezen a budapesti rendezvényen biztosan mindenki megtalálja magának a megfelelő nedűt. A több napos fővárosi eseményen az ország legjobb pincészetei vonulnak fel portékáikkal.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Gyömrő, 2024. augusztus 30 - szeptember 1.
Ki ne szeretné a lecsót? Nos, így vannak ezzel a gyömrőiek is, hiszen kiemelkedő eseményük témája immár sokadik éve a lecsó. Ez egy igazi hungarikum, mely a magyar konyha egyik legismertebb étele. Eköré építették fel ezt a programsorozatot a helyiek, melyre mindenkit várnak.
bővebben
Mádi Furmint Ünnep
Mádi Furmint Ünnep
Mád, 2024. augusztus 30 - 31.
Mádon a furmint szőlő ünnepére készülődnek. A mádiak elhivatottsággal művelt termőterületeinek több, mint 80%-át teszi ki a mai napig is. A megrendezésre kerülő ünnepség célja, hogy bemutassa, népszerűsítse, hogy helye van a világ bortérképén.
bővebben
Csípős Fesztivál
Csípős Fesztivál
Nagymaros, 2024. augusztus 31.
A csípőspaprika és a csípős ételek kedvelőinek szól ez az esemény. A több éve megrendezésre kerülő nagymarosi rendezvény évről évre egyre nagyobb méretet ölt, hiszen most már több naposra nőtte ki magát.
bővebben
Kakaós Csiga Fesztivál
Kakaós Csiga Fesztivál
Göd, 2024. augusztus 31 - szeptember 7.
Kiskorában mindenki előszeretettel majszolta az ízletes kakaós csigát, azonban sokak számára a rajongás az idő múltával, felnőttkorban is megmaradt. Végre, egy olyan esemény, ahol minden az ízletes finomságról szól!
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonszárszó, 2024. augusztus 31.
A balatonszárszói lecsófeszt családi és gyerekprogramokkal hívja az érdeklődőket. A főzőversenyre bárki benevezhet. A gyerekeket bohóc várja és természetesen arcfestés is lesz, hogy a kicsik is jól szórakozzanak.
bővebben
Szilvanapok
Szilvanapok
Noszvaj, 2024. augusztus 31.
Már több éve rendezik meg ezt az eseményt a helyiek, hiszen a szilva igen népszerű gyümölcs arrafelé. A rendezvényen a vitaminbomba feldolgozását is bemutatják a helyi termelők.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!