121 találat 2024. jún. 11. és 2024. nov. 30. között

Ízes Göcsej
Ízes Göcsej
Zalaszentgyörgy, 2024. augusztus 10.
„Az étel arra van, hogy jókedvűek legyünk tőle.” Amennyiben ez valóban így van, ezen a zalaszentgyörgyi rendezvényen egyenesen szárnyalnak majd a boldogságtól. Ezért is érdemes ellátogatni erre a nagyon hangulatos eseményre, a Zalai-dombok ölelésébe. Itt arra törekednek a
bővebben
Bor és Kenyér Ünnepe
Bor és Kenyér Ünnepe
Siófok, 2024. augusztus 16 - 20.
Siófokon rendezik ezt a színvonalas ünnepi programot, amelyre szeretettel várják a családokat. A nyári eseményen a családi programok mellett a kultúra és a gasztronómia is feltűnik majd.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Balatonalmádi, 2024. augusztus 16 - 20.
15 éve már, hogy évről évre megrendezik a borok főszereplésével az almádi borhetek nevű programsorozatot. Az esemény egy gasztrokulturális élmény, ahol a finom bor mellett bármely korosztály talál kedvére való kikapcsolódási formát.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Hévíz, 2024. augusztus 16 - 20.
Immáron sokadik alkalommal rendezik meg a Borünnepet Hévízen. A gyógyvízéről híres városban a nyári programok közül ez kiemelkedőnek ígérkezik. A finom borok és a különleges ételek, valamint a színpadi programok igazán kellemes kikapcsolódást nyújtanak.
bővebben
Csongrádi Borfesztivál
Csongrádi Borfesztivál
Csongrád, 2024. augusztus 17 - 20.
A város már a honfoglalás idején is szőlőtermesztéssel foglalkozott. A népszerű programon minden a bor körül forog, de lesz egyéb más programlehetőség is.
bővebben
Gombócfesztivál
Gombócfesztivál
Bakonynána, 2024. augusztus 17.
A bakonynánai sportpályánál ebben az évben is megrendezik a nagysikerű rendezényt, amely igaz családi eseménynek ígérkezik és bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást ígér.
bővebben
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Bor- és csemegeszőlő fesztivál
Vonyarcvashegy, 2024. augusztus 17 - 19.
Egy többnapos, izgalmas programsorozatra invitálnak mindenkit Vonyarcvashegyen. A vonyarcvashegyi rendezvény mindenkinek kellemes programlehetőségeket kínál. A különféle borok és borfalatok az összes kilátogatónak kellemes ízorgiát okoznak.
bővebben
Magyar Ízek Utcája
Magyar Ízek Utcája
Budapest, 2024. augusztus 18 - 20.
Valódi gasztronómiai kalandozásra invitál minden érdeklődőt ez a budapesti esemény, ahol hazánk legjellegzetesebb ízei hívják a látogatókat. Kóstolni, ízlelni és jóllakni itt nem csak ér, de kötelező, hiszen kihagyhatatlanok a legfinomabb falatok.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Eger, 2024. augusztus 22 - 24.
Hamarosan begurulnak a legfinomabb étkeket hozó járművek Egerbe is. A manapság nagy érdeklődésnek örvendő minőségi street food ételek egyre nagyobb területeket hódítanak meg. A felgyorsult élet, az állandóan rohanó mindennapok ritmusát veszik fel az étkezési szokások is.
bővebben
Bornapok
Bornapok
Győr, 2024. augusztus 22 - 24.
Izgalmas program kínálattal várnak mindenkit a győri bornapokon, ahol a legfinomabb borok és kellemes zene hívogatja akár a baráti társaságokat is. Izgalmas programok és a finom nedűk mind egy helyen.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!