121 találat 2024. jún. 11. és 2024. nov. 30. között

Halkolbász fesztivál
Halkolbász fesztivál
Nagykörű, 2024. július 27.
Magyarországon jelentősen alacsonyabb a halfogyasztás rátája, mint más országokban. Ez a nagykörűi rendezvény és a támogatói azonban azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy népszerűsítsék a halételeket, a hal fogyasztását hazánkban, hiszen amellett, hogy egy nagyon finom és
bővebben
Keszthelyi Bornapok
Keszthelyi Bornapok
Keszthely, 2024. július 31 - augusztus 4.
A kellemes Balaton-parti város ebben az évben is vár mindenkit finom boraival és különleges programkínálatával. A rendezvényen több borászat is bemutatkozik.
bővebben
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegyi Bornapok
Ábrahámhegy, 2024. augusztus 1 - 10.
Újra több napon keresztül várnak mindenkit az ábrahámhegyi programok. A változatos és különleges programkínálat mellett a helyi borok kerülnek előtérbe, melyeket a helyszínre érkezők is megkóstolhatnak.
bővebben
Lellei borhét
Lellei borhét
Balatonlelle, 2024. augusztus 2 - 11.
Minden évben élettel telik meg az üdülőközpont, hiszen újra megtartják a balatonlellei borhetet. A szőlőhegyek védőszentjének tiszteletére megrendezett eseményen sok kiegészítő program is várható.
bővebben
Bor Zene Zala
Bor Zene Zala
Zalaszabar, 2024. augusztus 2 - 3.
Zalaszabaron rendezik meg a Bor.Zene.Zala nevet viselő gasztronómia programsorozatot, melyet 6 borászat keltett életre. A sokszínű és változatos esemény kiváló családi programok lehetőségével szolgál a látogatók részére. Baráti társaságok találkozó helye a Zala megyében
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Zsámbok, 2024. augusztus 3.
A nyári szezon egyik kedvelt eseménye Zsámbokon a Lecsó fesztivál. A hagyományőrző rendezvényen a helyben termesztett paprikáé a főszerep. A feszten természetesen lecsófőző versenyt is rendeznek, amelyre a csapatok bátran benevezhetnek.
bővebben
Sokac Babfőző Fesztivál
Sokac Babfőző Fesztivál
Mohács, 2024. augusztus 3.
A mohácsi sokacok különleges éves rendezvénye ez a méltán híres feszt. Az esemény a mohácsi népi és nemzetiségi hagyományokat igyekszik feleleveníteni. A gasztro feszten számtalan izgalmas program vár mindenkire.
bővebben
Alföldi Street Food Fesztivál
Alföldi Street Food Fesztivál
Cegléd, 2024. augusztus 7 - 10.
A ceglédi Streetfood fesztivál ételei hihetetlen mennyiségben várnak mindenkit ebben az évben is a kis városba, amely Budapesttől nem messze található. A helyiek vendégszeretete és a különleges programok bárkit elcsábítanak.
bővebben
Zalakarosi Bornapok
Zalakarosi Bornapok
Zalakaros, 2024. augusztus 7 - 11.
Zalakaros egyik kedvelt rendezvénye a Bornapok, amelyre mindig nyáron kerül sor. A helyi borosgazdák és más borvidékek pincészetei is bemutatkoznak a látogatóknak. A különleges zalai és balatoni borok szerelemeseinek ezen a programon mindenképpen itt a helyük.
bővebben
Bor és Jazz Napok
Bor és Jazz Napok
Debrecen, 2024. augusztus 8 - 11.
A település ismét megrendezi a híres borral és jazz-el kapcsolatos eseményét. Már eddig is sokan látogattak ki a rendezvényre, így érdemes egy próbát tenni mindenkinek. A nyári szabadtéri programok közül ez a feszt kiváló programnak ígérkezik.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!