121 találat 2024. jún. 11. és 2024. nov. 30. között

Möggyfesztivál
Möggyfesztivál
Nagykőrös, 2024. június 29.
A nagykőrösi meggyfesztivál ezúttal is minden érdeklődő előtt nyitva áll. Az elbűvölően finom ízű meggynek külön fesztivált rendeznek a Nagykőrösiek. A Kőrösi meggyet számtalan formában kóstolhatjuk meg ezen a napon.
bővebben
Fröccsözön
Fröccsözön
Hajós, 2024. június 29.
A fiatal hajósi borászok szerint a fröccsnek is kijár az ünneplés. A VINTEGRO Pinceszövetség szervezésében különleges borok ízlelhetők meg a Pincefaluban. A feszten a fröccsök mellé kiváló faszénen sült húsokat, grillételeket, különleges borkorcsolyákat kínálnak.
bővebben
Burgonyafesztivál
Burgonyafesztivál
Bicsérd, 2024. június 29.
Ez a mezőgazdasági rendezvény színvonalas szakmai, kulturális és gasztro programokat nyújt az ide látogatóknak. Az esemény szakmai részében helyet kapott az egyre népszerűbb és elterjedtebb biogazdálkodás témakör is.
bővebben
Derelye fesztivál
Derelye fesztivál
Aldebrő, 2024. június 29.
Az eddigi hagyományokhoz híven idén is megrendezik az aldebrői programot, amely éveken át eddig is sok látogatót vonzott. A rendezvényen természetesen minden a derelye körül fog forogni.
bővebben
Fröccsnapok
Fröccsnapok
Csorna, 2024. július 5 - 6.
Több pincészet is kivonul a legjobb termékével, hogy megállás nélkül töltse poharakba a hosszúlépést, a házmestert, a Krúdy-t és társait. A méltán híres, sőt immáron a Magyar Értéktárban is jegyzékbe vett kuriózum megérdemel egy ilyen nagyszabású ünnepet.
bővebben
Tarhonya Fesztivál
Tarhonya Fesztivál
Szeged, 2024. július 6.
Tápén, a Csongrád megyei Szeged városrészén rendezik meg az eredetileg Perzsiából származó tarhonya ünnepét. A gasztronómiai rendezvénysorozat több, mint tíz éve várja a kedves vendégeket.
bővebben
Hajdú Ízek Fesztiválja
Hajdú Ízek Fesztiválja
Hajdúszovát, 2024. július 6.
A helyi kulturális egyesület által szervezett rendezvény a gasztronómia jegyében telik, így azoknak érdemes idelátogatni, akik különleges ételeket szeretnének megismerni.
bővebben
Tiszacsegei Halászlé fesztivál
Tiszacsegei Halászlé fesztivál
Tiszacsege, 2024. július 6.
A helyiek már tudják, ha beköszönt a nyár, akkor irány a halászléfőző rendezvény, amely az ország több pontjáról is vonzza a látogatókat. Sokadik alkalommal kerül megrendezésre ez a különleges program.
bővebben
Birkafőző verseny
Birkafőző verseny
Jászárokszállás, 2024. július 6.
A nagy múltra visszatekintő településen is rotyognak majd a finomabbnál finomabb birkapörköltek a bográcsban. A gasztro esemény már több, mint 15 éve várja a főzni és kóstolni vágyó vendégeket, érdeklődőket.
bővebben
Keszegfesztivál
Keszegfesztivál
Gyenesdiás, 2024. július 6 - 7.
Kihagyhatatlan ajánlat a gyenesi keszegfeszt. Mindkét napon lesz keszegsütés, gyerekeknek játszóház, halételek főzése és természetesen főzőverseny is. A rendezvény kicsiknek és nagyoknak egyaránt színes programajánlatot kínál.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!