169 találat 2024. jún. 11. és 2024. nov. 30. között

Csípős Fesztivál
Csípős Fesztivál
Nagymaros, 2024. augusztus 31.
A csípőspaprika és a csípős ételek kedvelőinek szól ez az esemény. A több éve megrendezésre kerülő nagymarosi rendezvény évről évre egyre nagyobb méretet ölt, hiszen most már több naposra nőtte ki magát.
bővebben
Kakaós Csiga Fesztivál
Kakaós Csiga Fesztivál
Göd, 2024. augusztus 31 - szeptember 7.
Kiskorában mindenki előszeretettel majszolta az ízletes kakaós csigát, azonban sokak számára a rajongás az idő múltával, felnőttkorban is megmaradt. Végre, egy olyan esemény, ahol minden az ízletes finomságról szól!
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonszárszó, 2024. augusztus 31.
A balatonszárszói lecsófeszt családi és gyerekprogramokkal hívja az érdeklődőket. A főzőversenyre bárki benevezhet. A gyerekeket bohóc várja és természetesen arcfestés is lesz, hogy a kicsik is jól szórakozzanak.
bővebben
Szilvanapok
Szilvanapok
Noszvaj, 2024. augusztus 31.
Már több éve rendezik meg ezt az eseményt a helyiek, hiszen a szilva igen népszerű gyümölcs arrafelé. A rendezvényen a vitaminbomba feldolgozását is bemutatják a helyi termelők.
bővebben
Vulkanikus Borok fesztiválja
Vulkanikus Borok fesztiválja
Gyöngyöspata, 2024. augusztus 31.
Ez a rendezvény arra hivatott, hogy bemutassa az érdeklődőknek azokat a borokat, melyekhez a felhasznált szőlő olyan talajban termett, ahol korábban aktív vulkáni tevékenység zajlott. Heves megye egyik gyöngyszeme ad otthont ennek az eseménynek, mely a hatalmas érdeklődésre való
bővebben
Belvárosi Sörfesztivál
Belvárosi Sörfesztivál
Budapest, 2024. szeptember 3 - 8.
A sörkedvelő közönség számára ismét nagy ünnep közeledik, hiszen újfent megtartják a fővárosban a söröket felvonultató nagyszabású rendezvényt. Itt évről évre kiváló minőség kerül bemutatásra, hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Kézművesek és nagyiparosok
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Erdőkertes, 2024. szeptember 6 - 7.
Napokon át tart a Sörök ünnepe a Pest megyei településen. Minden sörkedvelőt sok szeretettel várnak a szervezők. Sokoldalú gasztro programsorozat várja a kedves látogatókat, érdeklődőket.
bővebben
Gulyásfesztivál
Gulyásfesztivál
Szolnok, 2024. szeptember 6 - 7.
Tiszaligeten az idén ősszel ismét megrendezik a nagy tömegeket vonzó szolnoki gulyás főző ünnepet, ahol számtalan programkínálattal várják a kiérkező gulyásra éhes vendégsereget. Több napon át tartó színvonalas rendezvénysorozat.
bővebben
Vadpörkölt fesztivál
Vadpörkölt fesztivál
Zalaegerszeg, 2024. szeptember 6 - 8.
A Zala megyeiek egyik legnívósabb rendezvénysorozata a gasztro csúcsok legjobbjai között található alapanyagokból válogatott. A vadpörkölt és a bor külön is remek hozzávalók, de együtt egy fantasztikus együttest alkot, melyet a programsorozat be is mutat.
bővebben
Grill & BBQ Smoker Fesztivál
Grill & BBQ Smoker Fesztivál
Dévaványa, 2024. szeptember 7.
Nem múlhat el az ősz enélkül a hagyományos, ízekben gazdag gasztronómiai esemény nélkül. A főzőversenyen grill, bogrács, tárcsa és smoker segítségével készülnek ínycsiklandozó falatok. A rendezvényre látogatókat érdekes program kínálat várja.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!