121 találat 2024. jún. 11. és 2024. nov. 30. között

Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Bóly, 2024. szeptember 7.
A Baranya megyei településen is megfőzik az ízletes csirkepaprikást. A szüret el sem múlhat enélkül az étel nélkül, hiszen már hagyomány lett annak megfőzése és elfogyasztása a szüretelők, bortermelők körében ezen a vidéken.
bővebben
Vadgasztronómiai Fesztivál
Vadgasztronómiai Fesztivál
Soponya, 2024. szeptember 7.
Változatos program kínálat, ízletes falatok, zenés műsorok szórakoztatják a vadász fesztiválra érkezőket idén is. A soponyai eseményen kutyás és solymász bemutatók, játékok, íjászat és sztárvendégek biztosítják a nagyszerű időtöltést.
bővebben
A régi Magyarország ízei
A régi Magyarország ízei
Nyíregyháza, 2024. szeptember 8.
Az ősz egyik legkedveltebb gasztronómiai eseménye Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Sóstói Múzeumfaluban megrendezésre kerül megtartásra. A nyíregyházi feszt egy kulináris élményeket nyújtó rendezvény.
bővebben
Borfesztivál
Borfesztivál
Budapest, 2024. szeptember 12 - 15.
A borokról szól ismét minden a budapesti forgatagban. Színes programokkal készülnek a szervezők a rengeteg igényt kielégítő eseményre. Az összes igazi gasztrománnak a helye itt van, hiszen a lehetőségek adottak ahhoz, hogy jól érezzék magukat.
bővebben
Hagymafesztivál
Hagymafesztivál
Makó, 2024. szeptember 13 - 15.
Több, mint húsz éve már évről évre szeptemberében rendezik meg ezt a sokat megélt programsorozatot, melynek középpontjában természetesen a hagyma áll. A több napos rendezvény gasztro és kulturális kategóriájú, méretét tekintve pedig nagyszabású eseménynek számít a
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Paks, 2024. szeptember 13 - 15.
A mozgó éttermek sora nem áll meg, tovább járja az országot a legkülönlegesebb food truck bódék társulata, hogy valami újat, finomat és különlegeset szállítsanak Magyarország különböző városaiba.
bővebben
Zamat Fesztivál
Zamat Fesztivál
Debrecen, 2024. szeptember 13 - 15.
Újra lesz zamatos és ízletes finomságokat kínáló debreceni programsorozat, mely évről évre egy igazán hangulatos esemény. A gasztro rendezvénysorozat ismét bővelkedik majd sok finomsággal.
bővebben
Ajvárfesztivál
Ajvárfesztivál
Deszk, 2024. szeptember 14.
A Csongrád megyei község Szegedtől délkeletre 3 kilométerre található, ahol évről évre megrendezik az ajvár ünnepét. A szerbek paprikakrémjét mindenki ismeri. A deszki eseményre az ínyenc ajvárkedvelőket sok szeretettel várják.
bővebben
Haluska fesztivál
Haluska fesztivál
Vanyarc, 2024. szeptember 14.
A Nógrád megyei település az idén is megrendezi a haluska ünnepét. Ha valaki nem ismerné a haluskát, akkor a sztrapacska néven is elhíresült ételről biztos hallott már mindenki. A szeptemberi program sorozat egy gasztro és kulturális rendezvény.
bővebben
Szekszárdi Szüreti Napok
Szekszárdi Szüreti Napok
Szekszárd, 2024. szeptember 19 - 22.
Szekszárdon minden a szőlőről és a borról szól az idei rendezvénysorozaton is. A már hagyományossá vált megrendezésre kerülő eseményen a szüreti napok igazi különleges események sokaságával várja a kilátogató közönséget, többek között szüreti felvonulással
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!