121 találat 2024. jún. 11. és 2024. nov. 30. között

Óbudai sörfesztivál
Óbudai sörfesztivál
Budapest, 2024. augusztus 23 - 25.
A főváros egyik legszebb részén, a 3. kerületben Óbudán vár mindenkire ez a különleges esemény, ahol több sörfőzde kínálja remek söreit. A finom házi sörök mellett ízletes ételek is kóstolhatók.
bővebben
Rétesfesztivál
Rétesfesztivál
Püspökhatvan, 2024. augusztus 24.
Pest megyében a hegyes-völgyes vidéken elterülő Püspökhatvanban mindent tudnak, amit csak a hazánk egyik legkedveltebb süteményéről tudni lehet. Nem is csoda, hiszen már sokadik alkalommal rendezik meg sokunk örömére a rétesek ünnepét.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Balatonkenese, 2024. augusztus 24.
Akik házias és különleges ízvilágú lecsóra vágynak, látogassanak el a Balaton mellé, ahol ebben az évben is megtartják a méltán népszerű lecsós rendezvényt. Itt a család apraja-nagyja kikapcsolódhat, hiszen az eseményen izgalmas programok várhatók.
bővebben
Pincefesztivál
Pincefesztivál
Lajoskomárom, 2024. augusztus 24.
A bor szerelmesei számára kihagyhatatlan eseményről van szó. Senkinek sem kell hosszan bizonygatni, hogy a magyar borok nemzetközi viszonylatban is kiemelkedők. Fejér megye különösen kiemelkedő szereppel rendelkezik ezen a téren.
bővebben
Kvircedli fesztivál
Kvircedli fesztivál
Pusztavám, 2024. augusztus 24 - 25.
Ez a különleges és igen népszerű sváb sütemény megérdemli, hogy főszereplője legyen egy nívós program sorozatnak. Édes, omlós, lehet mártogatni, de magában is nagyon ízletes. A recept családonként és generációnként eltérhet, de annyi bizonyos, hogy mindenhogyan finom
bővebben
Csípős Fesztivál
Csípős Fesztivál
Nagymaros, 2024. augusztus 31.
A csípőspaprika és a csípős ételek kedvelőinek szól ez az esemény. A több éve megrendezésre kerülő nagymarosi rendezvény évről évre egyre nagyobb méretet ölt, hiszen most már több naposra nőtte ki magát.
bővebben
Szilvanapok
Szilvanapok
Noszvaj, 2024. augusztus 31.
Már több éve rendezik meg ezt az eseményt a helyiek, hiszen a szilva igen népszerű gyümölcs arrafelé. A rendezvényen a vitaminbomba feldolgozását is bemutatják a helyi termelők.
bővebben
Vulkanikus Borok fesztiválja
Vulkanikus Borok fesztiválja
Gyöngyöspata, 2024. augusztus 31.
Ez a rendezvény arra hivatott, hogy bemutassa az érdeklődőknek azokat a borokat, melyekhez a felhasznált szőlő olyan talajban termett, ahol korábban aktív vulkáni tevékenység zajlott. Heves megye egyik gyöngyszeme ad otthont ennek az eseménynek, mely a hatalmas érdeklődésre való
bővebben
Gulyásfesztivál
Gulyásfesztivál
Szolnok, 2024. szeptember 6 - 7.
Tiszaligeten az idén ősszel ismét megrendezik a nagy tömegeket vonzó szolnoki gulyás főző ünnepet, ahol számtalan programkínálattal várják a kiérkező gulyásra éhes vendégsereget. Több napon át tartó színvonalas rendezvénysorozat.
bővebben
Vadpörkölt fesztivál
Vadpörkölt fesztivál
Zalaegerszeg, 2024. szeptember 6 - 8.
A Zala megyeiek egyik legnívósabb rendezvénysorozata a gasztro csúcsok legjobbjai között található alapanyagokból válogatott. A vadpörkölt és a bor külön is remek hozzávalók, de együtt egy fantasztikus együttest alkot, melyet a programsorozat be is mutat.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!