121 találat 2024. jún. 11. és 2024. nov. 30. között

Pátyi Pincenapok
Pátyi Pincenapok
Páty, 2024. június 14 - 16.
Nyaranta mindenkit várnak a szervezők a pincenapokra. A nagyréten megrendezendő eseményre érdemes kilátogatni, hiszen kirakodóvásárral, élményprogramokkal, kiállításokkal és koncertekkel tarkított programok lesznek.
bővebben
Laskafesztivál
Laskafesztivál
Cegléd, 2024. június 14 - 16.
Már nem először kerül megtartásra ez az esemény. A gasztro rendezvények közül igen nagy volumenűnek számító programsorozatra most is rengeteg látogatót várnak. Kóstolóval összekötött főzőverseny és széles körű borászati bemutató várja a látogatókat, miközben mindenki
bővebben
Eperfesztivál
Eperfesztivál
Tahitótfalu, 2024. június 14 - 16.
A kellemes hangulatú község újra megrendezik az egyik kedvelt gyümölcs programsorozatát. Az epret sokan szeretik, így azoknak biztosan ajánljuk, akik az eperszezon minden egyes napján fogyasztják a lédús gyümölcsöt.
bővebben
Gourmet Fesztivál
Gourmet Fesztivál
Debrecen, 2024. június 14 - 16.
Végre egy jó kis debreceni gasztrofeszt, amelyen minden kolbászból lesz! Érdemes kilátogatni a családdal, ha kedveljük a házi készítésű disznóságokat.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Tatabánya, 2024. június 14 - 16.
Tatabányát az idén is ellepik a sörrajongók, ugyanis hamarosan megrendezésre kerül az év egyik legkedveltebb programsorozata, melyre minden évben sokan kíváncsiak. Gasztro és szórakoztató programokkal várnak mindenkit a rendezvényre.
bővebben
1 Csepp Fesztivál
1 Csepp Fesztivál
Hegykő, 2024. június 14 - 16.
Kézműves sörök és pálinkák – ez a legjobb, ami egy gyümölccsel történhet. Ezt vallják a rendezvény szervezői is, akik izgalmas programokkal, és finomabbnál finomabb kézműves sörökkel, valamint párlatokkal várják az érdeklődőket.
bővebben
Kuglóffesztivál
Kuglóffesztivál
Váralja, 2024. június 15.
Akik kedvelik az igazi házi kuglófot, ezt a programot ki ne hagyják, hiszen különleges ízekkel és élményekkel várnak mindenkit a szervezők. A váraljai rendezvényen egész nap megkóstolhatók a finom sütemények.
bővebben
Cseresznyevásár
Cseresznyevásár
Nagykörű, 2024. június 15.
A Tisza-parton megtalálható kellemes kis falu cseresznyetermesztéssel foglalkozik. Az itt termelt cseresznye messze földön híre, így évről évre megrendezik ezt a különleges nagykörűi eseményt.
bővebben
Nemzetközi Vad- és Halételfőző Verseny és Térségi Vadásznap
Nemzetközi Vad- és Halételfőző Verseny és Térségi Vadásznap
Sátoraljaújhely, 2024. június 15.
A térség egyik legnagyobb fesztje ez a gasztro különlegességeket felvonultató program, amelyre érdemes kilátogatni, főleg azoknak, akik szeretik a hasukat.
bővebben
Vadételfőző Fesztivál
Vadételfőző Fesztivál
Kács, 2024. június 15.
Ízletes vadételekkel várnak minden érdeklődőt a kácsi helyszínre. A vadfőző rendezvény immáron sokadik alkalommal kerül lebonyolításra, amely csodálatos természeti környezetben található.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!