141 találat 2024. máj. 29. és 2024. nov. 30. között

Borfesztivál
Borfesztivál
Sárospatak, 2024. július 19 - 20.
Akik kedvelik a tokaji borokat, azoknak biztosan a rendezvényen a helyük. A város apraja nagyja készül a neves eseményre, hogy a látogatók semmiben se szenvedjenek hiányt.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Mosonmagyaróvár, 2024. július 19 - 21.
A Szigetköz ad otthont nyár közepén a guruló büféket felvonultató, fergeteges koncerteket és pörgős programokat is kínáló gasztroshownak. Trendi kaják, fiatalos fogások, frissensültek és street food teszi feledhetetlenné a hétvégét.
bővebben
Lecsófesztivál
Lecsófesztivál
Nyársapát, 2024. július 20.
Ez a nyár sem maradhat el sokak kedvenc nyári étele, a lecsó nélkül. A Szarka-kúria parkjában megrendezendő eseményre bármely korosztályt szeretettel várják a helyiek.
bővebben
Gönci Barack Ünnep
Gönci Barack Ünnep
Gönc, 2024. július 20.
Aki lekvárnak vagy akár friss fogyasztásra, esetleg pálinkának keres egy zamatos és lédús barackfajtát, annak nem szükséges tovább kutakodnia, mert ezen a programsorozaton megízlelheti az egyik legjobb fajtát, sőt kedvére vásárolhat is belőle.
bővebben
Országos Nádasdy Ételmustra
Országos Nádasdy Ételmustra
Sárvár, 2024. július 20.
Baráti társaságoknak, családoknak és egyesületeknek is évről-évre szervezik az ételmustrát Sárváron, amelyre mindenkit szeretettel várnak. A rendezvényen szabad tűzön készült ételeket mutatnak be a látogatóknak.
bővebben
Sörfesztivál
Sörfesztivál
Balatonföldvár, 2024. július 24 - 28.
Balatonföldvár egyik legkedveltebb programsorozata ismét megrendezésre kerül nyáron. Az összes sörfogyasztót sok szeretettel várják a szervezők. Egész napos programokkal készülnek az idén is az ötlet kitalálói a sörök ünnepére.
bővebben
Food Truck Show
Food Truck Show
Veszprém, 2024. július 24 - 27.
Újra egy különleges rendezvényre invitálnak bennünket a Balaton környékén. Évről évre megrendezik ezt a gasztro fesztet, amit nem érdemes egyik évben sem kihagyni.
bővebben
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarcvashegy, 2024. július 24 - 28.
Több napon keresztül Vonyarcvashegyen igazi fesztivál hangulat vár mindenkire. A rendezvénytéren folyamatosak lesznek a kulturális programok, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást jelentenek.
bővebben
Kézműves Sör és Streetfood Fesztivál
Kézműves Sör és Streetfood Fesztivál
Baja, 2024. július 26 - 28.
Baján a Tóth Kálmán teret az idén is ellepi a sörkedvelők nagy örömére a sörök széles kínálata. A sétáló utca ilyen esetekben egy hatalmas kulináris eseménnyé változik, mely finomabbnál finomabb söröket vonultat fel és kínál a látogatók számára.
bővebben
Tökfesztivál
Tökfesztivál
Igal, 2024. július 27.
A neves fürdővárosban mindenkit szeretettel várnak ezen a nyáron is a rendezvényre, ahol hagyományos módon elkészített tökételeket kóstolhatunk meg és részt vehetünk a különleges programokon.
bővebben
Facebook
Hirdetés
Partner
2010 - 2024 © Minden jog fenntartva!